Se curata fasolea, se pune la fiert in apa clocotita. Cand este fiarta se scurge de apa, se pune intro cratita, se opareste cu unt si se adauga smantana in care a fost desfacuta faina. se potriveste de sare, piper. Se da un clocot, se presara verdeata si se serveste imediat ca atare sau ca garnitura langa friptura de pasare sau chiftelute din piept de pasare.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii