autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

FASOLE VERDE CU SMANTANA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
500 g fasole verde, 50 g unt, 50 g smantana, 1 lingurita faina, verdeata tocata marunt(patrunjel si marar), sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata fasolea, se pune la fiert in apa clocotita. Cand este fiarta se scurge de apa, se pune intro cratita, se opareste cu unt si se adauga smantana in care a fost desfacuta faina. se potriveste de sare, piper. Se da un clocot, se presara verdeata si se serveste imediat ca atare sau ca garnitura langa friptura de pasare sau chiftelute din piept de pasare.
Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE VERDE CU SMANTANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon la gratar cu chilli, sos de smantana si fasole verde

Somon la gratar cu chilli, sos de smantana si fasole verde

Incingeti usturoiul si ceapa intr-o tigaie non-aderenta, fara ulei, pana devin aurii. Lasati sa se

6 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Piept de pui cu fasole verde, ardei gras si smantana

Piept de pui cu fasole verde, ardei gras si smantana

Spalam pieptul de pui,il portionam si il calim intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.Dupa

10 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    O bunatate !

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Am mai mancat asa bunatate. Foarte buna prezentarea ta .

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 g fasole verde
  • 50 g unt
  • 50 g smantana
  • 1 lingurita faina
  • verdeata tocata marunt(patrunjel si marar)
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chec aperitiv Chec aperitiv

Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Se adauga apoi ingredientele in

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Aperitive
Tarta cu spanac si branza sarata