Punem la foc uleiul intr-o cratita, adaugam faina, o calim pana isi schimba culoarea si o stingem cu apa. Peste, rasturnam fasolea, spalata , din conserva si sucul de la lamaie.Saram, piperam, prafuim cu boia si fierbem inabusit 15 minute (daca mai trebuie mai punem putina apa). In timp ce fierbe, batem bine galbenusurile de oua ,le adaugam apoi si mai dam niste clocote.Servim cu marar si patrunjel verde. POFTA BUNA !!! Maxima - Meseria bucatarului e sa invete sa gateasca (parafrazare dupa J Renard -Le metier dun ecrivain cest dapprendre a ecrire )
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii