autor:

Manolovici Eugen

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde cu sos de lamaie

Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
1conserva de fasole verde,1 radacina patrunjel,1 lamaie, ml ulei,2 linguri faina alaba,2 oua, patrunjel si marar frunze, sare piper, boia.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Punem la foc uleiul intr-o cratita, adaugam faina, o calim pana isi schimba culoarea si o stingem cu apa. Peste, rasturnam fasolea, spalata , din conserva si sucul de la lamaie.Saram, piperam, prafuim cu boia si fierbem inabusit 15 minute (daca mai trebuie mai punem putina apa). In timp ce fierbe, batem bine galbenusurile de oua ,le adaugam apoi si mai dam niste clocote.Servim cu marar si patrunjel verde. POFTA BUNA !!! Maxima - Meseria bucatarului e sa invete sa gateasca (parafrazare dupa J Renard -Le metier dun ecrivain cest dapprendre a ecrire )
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec aperitiv multicolor

Chec aperitiv multicolor

Intr-adevar acest chec este un aperitiv gustos, avand in compozitie o multime de ingrediente care-i

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie,

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Super !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Interesanta treaba cu oul si imi plac maximele si proverbele tale.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1conserva de fasole verde,1 radacina patrunjel,1 lamaie, ml ulei,2 linguri faina alaba,2 oua
  • patrunjel si marar frunze
  • sare piper
  • boia.

Raporteaza reteta

Retete
de Manolovici Eugen
Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Se bat 4 oua crude , cu zaharul , un picut de sare si iaurtul, adaugate pe rand. Punem , peste,

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Chec, de la  Ancuta

Chec, de la Ancuta

Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma.,

3 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Chiftelute din soia