autor:

Elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde cu sos de rosii

Autor: Elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
1 kg fasole verde pastai, 4 rosii mari, 4 cepe, 4 catei de usturoi, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe fasolea taiata in jumatati. Ceapa se toaca, se pune la calit, apoi se adauga rosiile curatate de coaja si taiate marunt si se fierb aproximativ 10 minute. Apoi se adauga usturoiul pisat si sare dupa gust. Pastaile fierte se adauga peste sos si se lasa 5 minute la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole verde cu sos de rosii

Fasole verde cu sos de rosii

Fsolea se pune la fiert in aburi , iar intre timp se pregateste sosul. Se taie ceapa julien si se

4 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SUFLEU DE CONOPIDA

SUFLEU DE CONOPIDA

Se spala conopida, se pune la fiert apa cu zarzavatul si cand a fiert se adauga bucatelele de conopida

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    Si eu prepar fasole, doar ca in loc de rosii pun bulion.

  • Fara foto

    gety (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

    Da, o sa incerc chiar astazi aceasta reteta, cred ca e gustoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Elena
Ciuperci pleurotus

Ciuperci pleurotus

Se taie ciupercile şi usturoiul fâşii. Se amestecă cu uleiul, coniacul şi toate condimentele

4 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Paste cu legume

Paste cu legume

Se fierb pastele si se lasa la scurs. Se taie ceapa verde, ardeii si ciupercile. Se pune uleiul la

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Curry de pui

Curry de pui

Se calesc ceapa si usturoiul taiate fin in 4 linguri de ulei la foc mediu pana devin sticloase, apoi

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocanita de hribi cu legume