autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde cu sos de rosii

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2010

Ingrediente
500g fasole verde congelata, 2 cepe rosii, 4 fire usturoi verde, 1 cutie rosii cuburi in bulion, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 1 lingurita pasta de ardei dulce, 1 lingurita mirodenii( de la plafar), un varf de lingrita de pasta de ardei iute, sare, ulei de orez, piper boabe (5 culori)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Fsolea se pune la fiert in aburi , iar intre timp se pregateste sosul. Se taie ceapa julien si se caleste in uleiul incins. Se adauga usturoiul taiat marunt si se mai lasa pe foc cateva minute apoi se adauga rosiile in bulion, pasta de ardei dulce, pasta de ardei iute, mirodeniile, piperul boabe si se lasa la fiert cam 15 minute, adaugandu-se apa calda daca scade sosul. Cand fasolea este fiarta se adauga peste sos, se pun mararul si patrunjelul tocate marunt, se potriveste de sare si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu branza la cuptor

Cartofi cu branza la cuptor

Se spala bine cartofii si se fierb in coaja. Cand sunt fierti se curata si se taie felii potrivit

7 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Baby ribs cu sos barbeque, coleslaw si cartofi dulci prajiti

Baby ribs cu sos barbeque, coleslaw si cartofi dulci prajiti

Coastele se asaza intr-o tava adanca, cu morcovul, ceapa si usturoiul curatate si spalate. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 iunie 2011

    Eu am preparat aceasta reteta cu ulei de masline si a foast foarte apreciata. Ulei de orez nu am gasit la nici un market din zona mea..

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    Foarte gustoasa!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2010

      Foarte buna.Eu am facut-o cu ulei de masline si ceapa. Voi incerca si cu ulei de orez si usturoi.Pare foarte aromata asa cum o faci tu.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2010

      Foarte buna mincarica :)

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2010

      O bunatate...

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2010

      E foarte gustoasa aceasta reteta...n-am folosit inca ulei de orez,dar sunt curioasa sa vad care e diferenta.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500g fasole verde congelata
  • 2 cepe rosii
  • 4 fire usturoi verde
  • 1 cutie rosii cuburi in bulion
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita pasta de ardei dulce
  • 1 lingurita mirodenii( de la plafar)
  • un varf de lingrita de pasta de ardei iute
  • sare
  • ulei de orez
  • piper boabe (5 culori)

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu am preparat aceasta reteta cu ulei de masline si a foast foarte apreciata. Ulei de orez nu am gasit la nici un market din zona mea..

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ratatouille la cuptor (dietetic)