autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde cu usturoi si busuioc

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Ingrediente
vezi instructiuni

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Curatati de capete si de ate 20 de pastai de fasole rotunda (subtire si de culoare verde intens). Puneti sa se incinga in tigaie 2 linguri de untdelemn, adaugati un catel de usturoi zdrobit si fasolea verde. Lasati sa se caleasca 4-5 minute, pana se inmoaie pastaile. Adaugati o lingura de busuioc tocat si serviti mancarica fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu usturoi si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curcan Bolognese

Curcan Bolognese

Curatam legumele si le pregati astfel: ceapa si ardeiul le taiem cubulete, morcovul si telina le

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmale de legume in foi de vita

Sarmale de legume in foi de vita

Sarmalutele de legume nu sunt cu nimic mai prejos decat cele cu carne, mai ales ca ciupercile au

5 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • vezi instructiuni

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ardei umpluti cu legume