Reteta postata pe: 17 septembrie 2005
Ingrediente
vezi instructiuni
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Curatati de capete si de ate 20 de pastai de fasole rotunda (subtire si de culoare verde intens). Puneti sa se incinga in tigaie 2 linguri de untdelemn, adaugati un catel de usturoi zdrobit si fasolea verde. Lasati sa se caleasca 4-5 minute, pana se inmoaie pastaile. Adaugati o lingura de busuioc tocat si serviti mancarica fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu usturoi si busuioc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010
O bunatate !