Fasolea se curata, se taie potrivit de mare, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se scurge apa si se lasa la racit.
In acest timp tapetam o forma cu unt si pesmet peste care punem un strat de fasole peste care punem un strat de cascaval si patrunjel tocat, apoi inca un strat de fasole.
Smantana o amestecam cu oul si cu patrunjel, adaugam sare si piper si punem peste fasole.
Adaugam cascavalul ras peste si punem din loc in loc cate putin cascaval.
Se da la cuptorul incins 30-40 minute.
Se poate servi calda sau rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii