autor:

Blidaru_Diana

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde gratinata cu cascaval

Autor: Blidaru_Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Blidaru_Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Ingrediente
500 grame fasole verde, cascaval ras, unt (50-100 gr), pesmet pentru tapetarea tavii, 1 legatura patrunjel, 100 gr smantana, 1 ou.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Fasolea se curata, se taie potrivit de mare, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se scurge apa si se lasa la racit.

In acest timp tapetam o forma cu unt si pesmet peste care punem un strat de fasole peste care punem un strat de cascaval si patrunjel tocat, apoi inca un strat de fasole.

Smantana o amestecam cu oul si cu patrunjel, adaugam sare si piper si punem peste fasole.

Adaugam cascavalul ras peste si punem din loc in loc cate putin cascaval.

Se da la cuptorul incins 30-40 minute.

Se poate servi calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde gratinata cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocana de vinete cu ciuperci

Tocana de vinete cu ciuperci

In vasul cu fund dublu sau tuci,se pune uleiul iar dupa ce s-a incins,se adauga ceapa tocata,ciupercile

8 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CHIFTELE DE DOVLECEI-APERITIV

CHIFTELE DE DOVLECEI-APERITIV

Dovleceii se spala, se curata,si se dau pe razatoarea mica,se amesteca cu sare si se storc bine de

33 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dani Csaba , 01 iulie 2014

    Eu am incercat adaugand cam 2 pumni de slanina bacon taiata cubulete. Recomand tuturor! :)

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 grame fasole verde
  • cascaval ras
  • unt (50-100 gr)
  • pesmet pentru tapetarea tavii
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 gr smantana
  • 1 ou.

Raporteaza reteta

Fara foto

Dani Csaba

Eu am incercat adaugand cam 2 pumni de slanina bacon taiata cubulete. Recomand tuturor! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu conopida la cuptor Ardei umpluti cu conopida la cuptor

Conopida desfacută buchețele se fierbe 10 minute în apă cu sare; După ce s-a fiert, se scurge apa și se lasă la racit: Ardeii

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulas de vita Gulas de vita

Punem pulpa de vită, tăiată cubulețe mari, la fiert in oala minune pt 2 ore fără sare. Căt fierbe carnea, intr-o oala punem

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
VARZA DULCE CU KAISER