autor:

Blidaru_Diana

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde gratinata cu cascaval

Autor: Blidaru_Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Blidaru_Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Ingrediente
500 grame fasole verde, cascaval ras, unt (50-100 gr), pesmet pentru tapetarea tavii, 1 legatura patrunjel, 100 gr smantana, 1 ou.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Fasolea se curata, se taie potrivit de mare, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se scurge apa si se lasa la racit.

In acest timp tapetam o forma cu unt si pesmet peste care punem un strat de fasole peste care punem un strat de cascaval si patrunjel tocat, apoi inca un strat de fasole.

Smantana o amestecam cu oul si cu patrunjel, adaugam sare si piper si punem peste fasole.

Adaugam cascavalul ras peste si punem din loc in loc cate putin cascaval.

Se da la cuptorul incins 30-40 minute.

Se poate servi calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde gratinata cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute cu carne (Papoutsakia)

Vinete umplute cu carne (Papoutsakia)

Vinetele, curățate parțial de coajă, se taie în două pe lungime. Se freacă partea din

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Porc, ananas, orez şi ciuperci

Porc, ananas, orez şi ciuperci

Taie bucăţi mici carnea şi o prăjeşte în ulei. Adaugă ceapa felii subţiri şi ardeiul şi

7 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dani Csaba , 01 iulie 2014

    Eu am incercat adaugand cam 2 pumni de slanina bacon taiata cubulete. Recomand tuturor! :)

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 grame fasole verde
  • cascaval ras
  • unt (50-100 gr)
  • pesmet pentru tapetarea tavii
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 gr smantana
  • 1 ou.

Raporteaza reteta

Fara foto

Dani Csaba

Eu am incercat adaugand cam 2 pumni de slanina bacon taiata cubulete. Recomand tuturor! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Orez Pilaw Sec