autor:

Blidaru_Diana

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde gratinata cu cascaval

Autor: Blidaru_Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Blidaru_Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Ingrediente
500 grame fasole verde, cascaval ras, unt (50-100 gr), pesmet pentru tapetarea tavii, 1 legatura patrunjel, 100 gr smantana, 1 ou.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Fasolea se curata, se taie potrivit de mare, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se scurge apa si se lasa la racit.

In acest timp tapetam o forma cu unt si pesmet peste care punem un strat de fasole peste care punem un strat de cascaval si patrunjel tocat, apoi inca un strat de fasole.

Smantana o amestecam cu oul si cu patrunjel, adaugam sare si piper si punem peste fasole.

Adaugam cascavalul ras peste si punem din loc in loc cate putin cascaval.

Se da la cuptorul incins 30-40 minute.

Se poate servi calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde gratinata cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui pe pat de legume

Pui pe pat de legume

Tocam toate legumele pestisor asezonam cu mirodeniile punem puiul deasupra, amestecam apa cu bulionul

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CARTOFI NOI LA CUPTOR CU ROZMARIN SI MARAR

CARTOFI NOI LA CUPTOR CU ROZMARIN SI MARAR

Se curata cartofii,se spala si se aseaza intr-o tava unsa cu unt,se adauga sare si piper si o crenguta

3 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dani Csaba , 01 iulie 2014

    Eu am incercat adaugand cam 2 pumni de slanina bacon taiata cubulete. Recomand tuturor! :)

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 grame fasole verde
  • cascaval ras
  • unt (50-100 gr)
  • pesmet pentru tapetarea tavii
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 gr smantana
  • 1 ou.

Raporteaza reteta

Fara foto

Dani Csaba

Eu am incercat adaugand cam 2 pumni de slanina bacon taiata cubulete. Recomand tuturor! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancare de orez cu rosii