autor:

Blidaru_Diana

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde gratinata cu cascaval

Autor: Blidaru_Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Blidaru_Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Ingrediente
500 grame fasole verde, cascaval ras, unt (50-100 gr), pesmet pentru tapetarea tavii, 1 legatura patrunjel, 100 gr smantana, 1 ou.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Fasolea se curata, se taie potrivit de mare, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se scurge apa si se lasa la racit.

In acest timp tapetam o forma cu unt si pesmet peste care punem un strat de fasole peste care punem un strat de cascaval si patrunjel tocat, apoi inca un strat de fasole.

Smantana o amestecam cu oul si cu patrunjel, adaugam sare si piper si punem peste fasole.

Adaugam cascavalul ras peste si punem din loc in loc cate putin cascaval.

Se da la cuptorul incins 30-40 minute.

Se poate servi calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde gratinata cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Ardeii se spala, se curata de cotoare si se lasa sa se curga de eventuala apa, cu capul in jos. Pentru

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu dovlecel si branza

Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dani Csaba , 01 iulie 2014

    Eu am incercat adaugand cam 2 pumni de slanina bacon taiata cubulete. Recomand tuturor! :)

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 grame fasole verde
  • cascaval ras
  • unt (50-100 gr)
  • pesmet pentru tapetarea tavii
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 gr smantana
  • 1 ou.

Raporteaza reteta

Fara foto

Dani Csaba

Eu am incercat adaugand cam 2 pumni de slanina bacon taiata cubulete. Recomand tuturor! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Evantai de vinete ( à la Horia V.)