autor:

Blidaru_Diana

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde gratinata cu cascaval

Autor: Blidaru_Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Blidaru_Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2013

Ingrediente
500 grame fasole verde, cascaval ras, unt (50-100 gr), pesmet pentru tapetarea tavii, 1 legatura patrunjel, 100 gr smantana, 1 ou.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Fasolea se curata, se taie potrivit de mare, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se scurge apa si se lasa la racit.

In acest timp tapetam o forma cu unt si pesmet peste care punem un strat de fasole peste care punem un strat de cascaval si patrunjel tocat, apoi inca un strat de fasole.

Smantana o amestecam cu oul si cu patrunjel, adaugam sare si piper si punem peste fasole.

Adaugam cascavalul ras peste si punem din loc in loc cate putin cascaval.

Se da la cuptorul incins 30-40 minute.

Se poate servi calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde gratinata cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de ciuperci  pleurotus

Mancare de ciuperci pleurotus

1.Intr-o cratita , se pune ceapa curatata si tocata si se caleste pana devine sticloasa, se adauga

1 vot    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu carne

Ghiveci cu carne

Tai vanata, cartofii, dovlecelul in cubulete mici, ardeii grasi in fasii subtiri, ceapa solzisori

3 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dani Csaba , 01 iulie 2014

    Eu am incercat adaugand cam 2 pumni de slanina bacon taiata cubulete. Recomand tuturor! :)

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 grame fasole verde
  • cascaval ras
  • unt (50-100 gr)
  • pesmet pentru tapetarea tavii
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 gr smantana
  • 1 ou.

Raporteaza reteta

Fara foto

Dani Csaba

Eu am incercat adaugand cam 2 pumni de slanina bacon taiata cubulete. Recomand tuturor! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Salau cu ciuperci in sos Cirio