Fasolea verde se curata se spala si se rupe bucatele apoi se pune intr-o cratita mai mare; se adauga rosiile si ardeii toate taiate bucatele mici si uleiul. Se lasa sa fiarba dar nu foarte mult, apoi se pun frunzele se ia cratita de pe foc si se pun aspirinele zdrobite. Fasolea se pune calda in borcane si se lasa intr-un loc caldut.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii