Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika si cimbru.
Intr-o cratita (oala de fiert sub presiune) puneti 30 ml ulei si prajiti cotletul intreg pe toate partile. Adaugati 500 ml apa fierbinte, felii de morcov, concentratul, cateva fasiute de ardei rosu si fierbeti la foc mic cu capac 70 minute (40 minute in oala de fiert sub presiune). In timpul fierberii intoarceti o data sau de doua ori carnea de pe o parte pe alta si aveti grija sa nu se termine zeama.
Cand s-a inmuiat bine carnea se mai condimenteaza daca mai este nevoie.
In timp ce fierbe cotletul se curata si se spala fasolea verde, apoi se taie in bucati de aproximativ 1,5 cm. Curatati si tocati ceapa si restul de ardei rosu. Intr-o cratita puneti uleiul ramas, caliti putin ceapa si ardeiul, apoi adaugati fasolea verde, ketchup si apa cat sa o acopere. Se lasa la fiert cam 40-45 minute la foc mic cu capac.
Dregeti gustul cu sare, piper, paprika. Cand scade bine zeama se adauga faina desfacuta in putina apa si se mai lasa cateva minute pe foc. La urma se adauga mararul si patrunjelul tocat.
Asezati pe farfurii felii de cotlet taiat subtire si fasole verde. Garnisiti cu frunzulite de cimbru, patrunjel, feliute de ardei rosu.
Pofta buna.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii