Reteta postata pe: 26 mai 2005
Ingrediente
Pentru 10 portii: 1 kg fasole verde conservată sau proaspata, fiarta, 100 g unt, sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Fasolea verde (conserva) se trece printr-un jet de apa rece si se scurge apoi se soteaza intr-un vas cu unt cca 10 minute. Cind este gata sotata, se portioneaza si se asaza pe platou sau in farfuria de servire. Se recomanda ca garnitura la diferite preparate din carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde sote" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010
Super !