autor:

Tatar Nicu

» » Retete de post

Fasole

Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 04 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 04 august 2009

Ingrediente
450 gr fasole boabe(de preferat rosie sau pestrita),5 cepe mari,2-3foi dafin,piper negru macinat,bulion sau pasta de tomate,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 3h 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita sau vas de yena se pune ulei si se incinge.Adaugam ceapa taiata pestisor si o calim in asa fel incat sa devina sticloasa.Se condimenteaza cu piper,se adauga bulion,eventual un pic de apa.Fasolea boabe se fierbe ca pentru iahnie.Se scurge de apa foarte bine si se adauga peste ceapa calita impreuna cu foile de dafin.Se amesteca fasolea cuceapa in asa fel incat sa fie omogena.Daca e czul se pune oceasca de apa.Se pune vasul la cuptor,se lasa sa scada obtinand o \"budinca\".Eu o prepar mai condimentata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole " nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnatii se frig intregi la tigaie. Intr-un castron

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Fasole batuta sau frecata

Fasole batuta sau frecata

Pasul 1: Taiem ceapa verde in rondele. Tocam marunt patrunjelul. Pasul 2: Pregatim un blender

1 vot    2 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Chiar este pe placul meu aceasta reteta...Imi plac foarte mult fasolea pestrita,rosie,maro,ba de multe ori imi place sa le combin cu cea de culoare alba si iese un joc de culoare placut ochiului...

Dificultate

Redusa

Timp

3h 50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 450 gr fasole boabe(de preferat rosie sau pestrita),5 cepe mari,2-3foi dafin,piper negru macinat,bulion sau pasta de tomate,ulei

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Biscuiti cu scortisoara, de post