Intr-o cratita sau vas de yena se pune ulei si se incinge.Adaugam ceapa taiata pestisor si o calim in asa fel incat sa devina sticloasa.Se condimenteaza cu piper,se adauga bulion,eventual un pic de apa.Fasolea boabe se fierbe ca pentru iahnie.Se scurge de apa foarte bine si se adauga peste ceapa calita impreuna cu foile de dafin.Se amesteca fasolea cuceapa in asa fel incat sa fie omogena.Daca e czul se pune oceasca de apa.Se pune vasul la cuptor,se lasa sa scada obtinand o \"budinca\".Eu o prepar mai condimentata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii