autor:

Tatar Nicu

» » Retete de post

Fasole

Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 04 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 04 august 2009

Ingrediente
450 gr fasole boabe(de preferat rosie sau pestrita),5 cepe mari,2-3foi dafin,piper negru macinat,bulion sau pasta de tomate,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 3h 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita sau vas de yena se pune ulei si se incinge.Adaugam ceapa taiata pestisor si o calim in asa fel incat sa devina sticloasa.Se condimenteaza cu piper,se adauga bulion,eventual un pic de apa.Fasolea boabe se fierbe ca pentru iahnie.Se scurge de apa foarte bine si se adauga peste ceapa calita impreuna cu foile de dafin.Se amesteca fasolea cuceapa in asa fel incat sa fie omogena.Daca e czul se pune oceasca de apa.Se pune vasul la cuptor,se lasa sa scada obtinand o \"budinca\".Eu o prepar mai condimentata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole " nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Salata de post cu fasole rosie

Salata de post cu fasole rosie

Dupa ce ati spalat si ati scurs nautul, fasolea si porumbul, le amestecati intr-un bol mare de salata.

2 voturi    0 comentarii
20 min
Salate de legume
Friptura la cuptor cu fasole Azuki si cus-cus

Friptura la cuptor cu fasole Azuki si cus-cus

Friptura se spala,se zvanta si apoi o punem intr-un bol cu jumatate ceasca de vin rosu, pentru 2

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Chiar este pe placul meu aceasta reteta...Imi plac foarte mult fasolea pestrita,rosie,maro,ba de multe ori imi place sa le combin cu cea de culoare alba si iese un joc de culoare placut ochiului...

Dificultate

Redusa

Timp

3h 50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 450 gr fasole boabe(de preferat rosie sau pestrita),5 cepe mari,2-3foi dafin,piper negru macinat,bulion sau pasta de tomate,ulei

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Cum se face coliva de grau fiert Cum se face coliva de grau fiert

Cum se face coliva de grau fiert Graul se pune la muiat pentru cateva ore, apoi se asaza intr-o oala mai mare, se acopera cu 4 cesti

4 voturi    2 comentarii
3h
Retete de post
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Saptamana trecuta am facut pomenirea de 10 ani a bunicii materne atat la noi la biserica,acasa cat si in judetul

26 voturi    6 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Ciorba de ciuperci