autor:

Tatar Nicu

» » Retete de post

Fasole

Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 04 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 04 august 2009

Ingrediente
450 gr fasole boabe(de preferat rosie sau pestrita),5 cepe mari,2-3foi dafin,piper negru macinat,bulion sau pasta de tomate,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 3h 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita sau vas de yena se pune ulei si se incinge.Adaugam ceapa taiata pestisor si o calim in asa fel incat sa devina sticloasa.Se condimenteaza cu piper,se adauga bulion,eventual un pic de apa.Fasolea boabe se fierbe ca pentru iahnie.Se scurge de apa foarte bine si se adauga peste ceapa calita impreuna cu foile de dafin.Se amesteca fasolea cuceapa in asa fel incat sa fie omogena.Daca e czul se pune oceasca de apa.Se pune vasul la cuptor,se lasa sa scada obtinand o \"budinca\".Eu o prepar mai condimentata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole " nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Ciocanele de pui cu dovleac si fasole

Ciocanele de pui cu dovleac si fasole

Reteta aceasta am gasit-o in aceasta vara pe un site gastronomic (nu mai stiu exact care :P) si v-o

2 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Preparare Fasolea se lasa la inmuiat in apa rece 3-4 ore. Se spala si se pune la fiert; dupa ce

12 voturi    11 comentarii
2h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Chiar este pe placul meu aceasta reteta...Imi plac foarte mult fasolea pestrita,rosie,maro,ba de multe ori imi place sa le combin cu cea de culoare alba si iese un joc de culoare placut ochiului...

Dificultate

Redusa

Timp

3h 50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 450 gr fasole boabe(de preferat rosie sau pestrita),5 cepe mari,2-3foi dafin,piper negru macinat,bulion sau pasta de tomate,ulei

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Zacusca de vinete si ardei Zacusca de vinete si ardei

Se coc vinetele, se lasă la scurs şi răcit, se curăţă. Se coc ardeii. Pe măsură ce se înnegresc, se iau şi se depozitează

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Conserve si muraturi
Chiftele din soia Chiftele din soia

Se pune soia la fiert asa cum scrie pe pachet, dupa ce se fierbe, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Punem cartofii la fiert intregi

61 voturi    13 comentarii
5h
Retete de post
Curry de conopida