Pentru ca sunt olteanca nu trebuia sa lipseasca fasolea din meniu!Se pune fasolica la fiert cu morcovul si cu sunca.Daca ati lasat-o la inmuiat de seara atunci sigur nu trebuie sa mai schimbati apa de multe ori.O singura data ajunge.Spre final se adauga vegeta,ca daca o puneti la inceput ingreuneaza fierberea.Dupa ce s-a fiert se strecoara.Se inlatura sunca si se paseaza.eu am lasat si morcovul pentru ca ii da un gust bun.Cand fasolica s-a facut pasta se adauga boiaua dulce,chilli dupa gust si busuiocul.Se aseaza pe platou.Intr-o tigaie se caleste ceapa pana capata culoarea aurie si se adauga bulionul,sarea si piperul.se toarna deasupra fasolicii si se presara verdeata.Merge cu muraturi!!Te unge pe suflet...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii