autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

fazan la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
fazan, grasime, morcovi, pastarnac si telina radacina, ulei, piper boabe ,sare, patrunjel verde, ceapa, bait,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Feliile de slanina se scot din apa si se bat putin.
Pieptul de fazan se sareaza si se acopera cu felii se slanina. Intr-o tava unsa cu ulei se asaza legumele taiate , piperul apoi fazanul pregatit, 200 ml de apa, 300 ml de bait strecurat si se introduce la cuptor cca 60 min. Se stropeste din cand in cand cu jiul format.
Dupa frigere se indeparteaza slanina cu care a fost acoperit , se mai stropeste cu jiul format si se lasa la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "fazan la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fazan la tava

Fazan la tava

Fazanii se fezandeaza in pene 2-3 zile, apoi se curata si se spala bine. Se portioneaza, se condimenteaza

13 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Sarmale

Sarmale

Ceapa tocata se caleste in putin ulei. Se potriveste de gust cu sare si piper. Se adauga sucul

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute cu carne de vitel in foi de vita fierte in vin alb