1. Unge o tava de 30x20cm apoi adauga hartie de copt lasand hartia mai lunga pe cele doua parti lungi ale tavii.
2. Amesteca biscuitii, laptele topit si nuca de cocos apoi adauga-le in tava presand si niveland continutul.
3. Amesteca untul, laptele condensat, zaharul si siropul de artar. Amesteca-le 15 min pe foc mic pana continutul se ingroasa si devine omogen si usor colorat. Se lasa sa se linisteasca cateva minute apoi se adauga peste baza de biscuiti. Se lasa la frigider pentru 30 de minute.
4. Taie ciocolata in bucati apoi topeste-o la bain marie avand grija ca apa sa nu atinga bolul in care este ciocolata. Dupa ce s-a topit adauga uleiul si amesteca pana se omogenizeaza. Intinde-l peste caramel si lasa-l sa se aseze apoi se lasa frigider din nou pana cand devine ferm.
5. Se taie in 24 de triunghiuri.
Pofta buna!!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii