Reteta postata pe: 10 februarie 2013
Ingrediente
Un desert mai simplu ca aceaste felii cu frisca si fructe nu exista! Chiar si cea mai nepriceputa gospodina poate sa-l prepare. Daca ati mesterit macar o data in viata un pandispan, sunteti aproape de reusita. Nu mai aveti decat sa bateti frica, sa decupati feliile si sa decorati cu fructe. Pentru neinitiate, iata reteta mea:, , Ingrediente: 6 oua, 6 linguri de zahar, 1/2 pliculet praf de copt, 6 linguri de faina,1 vanilie., Pentru decorat: 400-500 ml frisca Hu-la-la, 2 vanilii, fructe(coacaze rosii, zmeura, sau ce fel doriti).
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Separati albusurile de galbenusuri, bateti albusurile spuma tare, adaugati praful de copt, continuati sa bateti spuma, adaugati treptat zaharul + 1 plic zahar vanilat, bateti pana se topeste zaharul, incorporati galbenusurile, adaugati si incorporati cu miscari blande, faina cernuta. Preincalziti cuptorul, coaceti pandispanul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, timp de 25-30 minute la temperatura moderata. Pandispanul este copt cand trece testul cu scobitoarea (intepati pandispanul cu o scobitoare, daca aceasta ramane curata pandispanul este copt). Lasati prajitura sa se raceasca si intre timp bateti frisca spuma impreuna cu cele 2 vanilii. Intindeti frisca pe pandispan, portionati pandispanul in felii dupa placul vostru si decorati cu fructe.
Mai multe retete pe blogul: http://dulcesarat.blogspot.com/
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013
Florenta, multumesc.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013
Lory, multumim pt idee.
Lory (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013
Simplu si gustos :) In criza de timp,eu folosesc piscoturi insiropate. Rezultatul e divin.
www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013
Arata senzational!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013
Multumesc Valentina.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013
LIa, ai dreptate, a disparut rapid de pe masa.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013
Floare de colt, iti multumesc, sunt bucuroasa daca starneste apetitul.
Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013
DELICIOSE ACESTE FELII!
Floare de colt (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013
Ce bine arata ! Nu poti rezista unei asemenea ispite. :)
Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013
Ce bunatate ! si ce bine arata ! Cred ca s-a mancat la foc automat :))) *****
valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013
Delicioasa...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013
Sidy, multumesc de aprecieri.
Sidy (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013
Ai dreptate Lenuta...e o prajutura foarte usor de facut dar DE-LI-CIOA-SA !!! Tu sti ca eu sunt fan fructe cu frisca.... O minunatie !