autor:

burdulea maria elena

» » Prajituri

Felii cu frisca si fructe

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2013

Ingrediente
Un desert mai simplu ca aceaste felii cu frisca si fructe nu exista! Chiar si cea mai nepriceputa gospodina poate sa-l prepare. Daca ati mesterit macar o data in viata un pandispan, sunteti aproape de reusita. Nu mai aveti decat sa bateti frica, sa decupati feliile si sa decorati cu fructe. Pentru neinitiate, iata reteta mea:, , Ingrediente: 6 oua, 6 linguri de zahar, 1/2 pliculet praf de copt, 6 linguri de faina,1 vanilie., Pentru decorat: 400-500 ml frisca Hu-la-la, 2 vanilii, fructe(coacaze rosii, zmeura, sau ce fel doriti).

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

10 voturi

Mod de preparare

Separati albusurile de galbenusuri, bateti albusurile spuma tare, adaugati praful de copt, continuati sa bateti spuma, adaugati treptat zaharul + 1 plic zahar vanilat, bateti pana se topeste zaharul, incorporati galbenusurile, adaugati si incorporati cu miscari blande, faina cernuta. Preincalziti cuptorul, coaceti pandispanul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, timp de 25-30 minute la temperatura moderata. Pandispanul este copt cand trece testul cu scobitoarea (intepati pandispanul cu o scobitoare, daca aceasta ramane curata pandispanul este copt). Lasati prajitura sa se raceasca si intre timp bateti frisca spuma impreuna cu cele 2 vanilii. Intindeti frisca pe pandispan, portionati pandispanul in felii dupa placul vostru si decorati cu fructe.
Mai multe retete pe blogul: http://dulcesarat.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Felii cu frisca si fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Bucatele de ciocolata

Bucatele de ciocolata

Untul se freaca spuma;se adauga zaharul si se freaca in continuare.Se pun,apoi,galbenusurile(6),unul

8 voturi    10 comentarii
3h
Prajituri
Ciuperci zburatoare - Briose

Ciuperci zburatoare - Briose

1. Pune zaharul si sarea intr-un castron si amesteca.Apoi adauga faina si praful de copt. 2. In

2 voturi    0 comentarii
3h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Multumesc Licuta de aprecieri, mai ales ca vin din partea unei specialiste in deserturi.

  • Licuta Marin

    Licuta Marin (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Mmm, un adevarat deliciu prajiturelele!Yummy!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    www.divainbucatarie.ro multumesc de aprecieri

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Florenta, multumesc.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Lory, multumim pt idee.

    • Lory

      Lory (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Simplu si gustos :) In criza de timp,eu folosesc piscoturi insiropate. Rezultatul e divin.

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Arata senzational!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Multumesc Valentina.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      LIa, ai dreptate, a disparut rapid de pe masa.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Floare de colt, iti multumesc, sunt bucuroasa daca starneste apetitul.

    • Florenta Dinu

      Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      DELICIOSE ACESTE FELII!

    • Fara foto

      Floare de colt (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Ce bine arata ! Nu poti rezista unei asemenea ispite. :)

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Ce bunatate ! si ce bine arata ! Cred ca s-a mancat la foc automat :))) *****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Delicioasa...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Sidy, multumesc de aprecieri.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Ai dreptate Lenuta...e o prajutura foarte usor de facut dar DE-LI-CIOA-SA !!! Tu sti ca eu sunt fan fructe cu frisca.... O minunatie !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

10 voturi

Ingrediente

  • Un desert mai simplu ca aceaste felii cu frisca si fructe nu exista! Chiar si cea mai nepriceputa gospodina poate sa-l prepare. Daca ati mesterit macar o data in viata un pandispan
  • sunteti aproape de reusita. Nu mai aveti decat sa bateti frica
  • sa decupati feliile si sa decorati cu fructe. Pentru neinitiate
  • iata reteta mea:
  • Ingrediente: 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • 6 linguri de faina,1 vanilie.
  • Pentru decorat: 400-500 ml frisca Hu-la-la
  • 2 vanilii
  • fructe(coacaze rosii
  • zmeura
  • sau ce fel doriti).

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc Licuta de aprecieri, mai ales ca vin din partea unei specialiste in deserturi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
FURSECURI CU STAFIDE
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide