Se presara pe feliile de carne sare si piper la gust.
Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare si lata.
Se frig bucatile de carne pe o parte si intre timp se adauga si feliile de piersici. Se prajesc feliile de carne pe cealalta parte si se adauga coniacul si se lasa sa se aprinda in tigaie. Trebuie multa atentie ca flacara sa nu treaca tigaia. Lasam tigaia cu carne in continuare pe foc ca lichidurile sa se transforme in sos. Daca mai trebuie putin sare sau piper se mai adauga la gust.
Se scoate carnea pe un platou si piersicile si se orneaza cu fire de ceapa verde. Se serveste imediat cald-alaturi de orez alb fiert si salata verde sau alte muraturi.
Iese minunat si este un gen deosebit si usor de pregatit.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii