Felii de carne cu piersici

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitati pentru 4 portii:
  • 600 gr de carne de gen -Sinta taiat in felii de 1/2 cm
  • 6 piersici taiate felii
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3/4 pahar de coniac
  • sare, piper la gust
  • putina ceapa verde pentru ornat

Mod de preparare

Se presara pe feliile de carne sare si piper la gust.

Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare si lata.

Se frig bucatile de carne pe o parte si intre timp se adauga si feliile de piersici. Se prajesc feliile de carne pe cealalta parte si se adauga coniacul si se lasa sa se aprinda in tigaie. Trebuie multa atentie ca flacara sa nu treaca tigaia. Lasam tigaia cu carne in continuare pe foc ca lichidurile sa se transforme in sos. Daca mai trebuie putin sare sau piper se mai adauga la gust.

Se scoate carnea pe un platou si piersicile si se orneaza cu fire de ceapa verde. Se serveste imediat cald-alaturi de orez alb fiert si salata verde sau alte muraturi.

Iese minunat si este un gen deosebit si usor de pregatit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise