autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Felii de carne cu piersici

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Ingrediente
Cantitati pentru 4 portii:, 600 gr de carne de gen -Sinta taiat in felii de 1/2 cm, 6 piersici taiate felii, 4 linguri ulei de masline, 3/4 pahar de coniac, sare, piper la gust, putina ceapa verde pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se presara pe feliile de carne sare si piper la gust.

Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare si lata.

Se frig bucatile de carne pe o parte si intre timp se adauga si feliile de piersici. Se prajesc feliile de carne pe cealalta parte si se adauga coniacul si se lasa sa se aprinda in tigaie. Trebuie multa atentie ca flacara sa nu treaca tigaia. Lasam tigaia cu carne in continuare pe foc ca lichidurile sa se transforme in sos. Daca mai trebuie putin sare sau piper se mai adauga la gust.

Se scoate carnea pe un platou si piersicile si se orneaza cu fire de ceapa verde. Se serveste imediat cald-alaturi de orez alb fiert si salata verde sau alte muraturi.

Iese minunat si este un gen deosebit si usor de pregatit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de carne cu piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
O altfel de ...Budinca de cartofi pregatita la Philips Multicooker

O altfel de ...Budinca de cartofi pregatita la Philips Multicooker

Cartofii se curata, se spala , se taie rondele mai subtiri.Daca doriti puteti folosi si cartofi fierti

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui cu chimen si lamaie

Aripioare de pui cu chimen si lamaie

Amestecam usturoiul, zeama de lamaie, chimenul, uleiul cu sare si piper si punem aripioarele inauntru,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Interesant.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Nu am incercat, dar cred ca este delicios!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Cred ca are un gust deosebit.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • Cantitati pentru 4 portii:
  • 600 gr de carne de gen -Sinta taiat in felii de 1/2 cm
  • 6 piersici taiate felii
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3/4 pahar de coniac
  • sare
  • piper la gust
  • putina ceapa verde pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Interesant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tochitura