autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Felii de piept de pasare cu sos de ciuperci

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
600 gr. piept de pasare, sare, piper, untdelemn, 200 gr. faina, 1 ceapa, 300 gr. ciuperci, zeama de lamiie, 100 ml vin alb, 150 gr. smintina, 100 gr. cascaval, un praf de nucsoara, patrunjel verde tocat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina si se prajesc in untdelemn. In grasimea ramasa se caleste ceapa taiata pina cind devine sticloasa. Ciupercile taiate felii se calesc si ele. Se stinge totul cu zeama de lamiie si cu vin, se amesteca cu smintina si se fierb. Se adauga cascavalul ras si se lasa pe foc pina cind totul devine de consistenta unui sos. Se condimenteaza cu sare si piper si se presara patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de piept de pasare cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SPANAC LA CUPTOR

SPANAC LA CUPTOR

Spanacul se curata,se spala si se opareste in apa cu putina sare. Cand se raceste se toaca marunt

17 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cosulete cu spanac si curcan

Cosulete cu spanac si curcan

Se pune carnea intr-o tigaie incinsa si se amesteca din cand in cand pana se patrunde. Dupa ce

4 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 600 gr. piept de pasare
  • sare
  • piper
  • untdelemn
  • 200 gr. faina
  • 1 ceapa
  • 300 gr. ciuperci
  • zeama de lamiie
  • 100 ml vin alb
  • 150 gr. smintina
  • 100 gr. cascaval
  • un praf de nucsoara
  • patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi pai cu piept de pui