Pestele se pregateste aproape de ora mesei.
Se spala bine feliile de peste se stropeste cu sucul de lamaie,si se sareaza si se pipereaza. Se lasa asa pe plansa pana se patrunde pestele de gusturi.
Intr-o tigaie mare care sa cuprinda toate feliile se topeste 2linguri de unt dupa care se adauga feliile de peste si se prajesc pe ambele parti usor se pot stropi cu putin unt,si se pune un capac ca pestele sa se prajeasca-fierbe-dupa 2-3 minute se adauga vinul si maslinele si se acopera dinou si se lasa sa fiarba pe foc mic aproximativ 10 minute sau pana cand aproape nu mai este sos.
Cartofii fierti se prajesc putin in untul ramas.
Se serveste la fiecare o felie de peste cu putin sos si masline si cartofi si se presoara cu patrunjel.
Este o mancare usoara si gustoasa.Iar pestele ramane suculent si nu uscat.
O remarca -nu trebuie de prajit mult pestele in momentul cand isi schimba culoarea este aproape gata.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii