autor:

» » Mancaruri cu carne

Festin de pui " a la Fiji "

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2010

Ingrediente
8 pulpe de pui, 1 ou mare, 50 g nuci de cocos deshidratate, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 1 cutie de 432 g de ananas feliat, scurs, 3 linguri de zahar brun

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

1. Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 4 / 180 grade Celsius. Se scoate pielea de pe pulpele de pui. Se bate oul usor, cu furculita, intr-un bol putin adanc. Se pune nuca de cocos pe o farfurie.
2. Se trece puiul prin ou, avand grija sa fie acoperit complet in ou. Se scurge surplusul de ou de pe pulpele de pui si se trec prin cocos. Se procedeaza la fel cu toate pulpele.
3. Se curata ardeiul si se taie felii. Se taie feliile de ananas in sferturi. Se asaza ardeiul si ananasul pe fundul unui vas intins si rezistent la caldura si se presara zahar pe deasupra. Se asaza pulpele de pui deasupra.
4. Se pune puiul in cuptor timp de 45 minute pana cand se patrunde carnea. Se serveste imediat cu garnitura de orez. Delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Festin de pui " a la Fiji "" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

  • Monica (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Sunt sigura ca da!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Cred ca iese foarte gustos!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui
  • 1 ou mare
  • 50 g nuci de cocos deshidratate
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutie de 432 g de ananas feliat
  • scurs
  • 3 linguri de zahar brun

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui pane cu trei feluri de piure