autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Festin de pui " a la Fiji "

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2010

Ingrediente
8 pulpe de pui, 1 ou mare, 50 g nuci de cocos deshidratate, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 1 cutie de 432 g de ananas feliat, scurs, 3 linguri de zahar brun

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

1. Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 4 / 180 grade Celsius. Se scoate pielea de pe pulpele de pui. Se bate oul usor, cu furculita, intr-un bol putin adanc. Se pune nuca de cocos pe o farfurie.
2. Se trece puiul prin ou, avand grija sa fie acoperit complet in ou. Se scurge surplusul de ou de pe pulpele de pui si se trec prin cocos. Se procedeaza la fel cu toate pulpele.
3. Se curata ardeiul si se taie felii. Se taie feliile de ananas in sferturi. Se asaza ardeiul si ananasul pe fundul unui vas intins si rezistent la caldura si se presara zahar pe deasupra. Se asaza pulpele de pui deasupra.
4. Se pune puiul in cuptor timp de 45 minute pana cand se patrunde carnea. Se serveste imediat cu garnitura de orez. Delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Festin de pui " a la Fiji "" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera)

Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera)

Se pune limba la fiert impreuna cu ceapa, prazul,morcovii si foile de dafin,se pune apa de trei degete

8 voturi    7 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Intr-un vas se pune carnea tocata, se adauga ceapa tocata fin, morcovii rasi prin razatoarea mica,

3 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Monica (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Sunt sigura ca da!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Cred ca iese foarte gustos!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui
  • 1 ou mare
  • 50 g nuci de cocos deshidratate
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutie de 432 g de ananas feliat
  • scurs
  • 3 linguri de zahar brun

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui marinat in iaurt si curry