autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Festin de pui " a la Fiji "

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2010

Ingrediente
8 pulpe de pui, 1 ou mare, 50 g nuci de cocos deshidratate, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 1 cutie de 432 g de ananas feliat, scurs, 3 linguri de zahar brun

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

1. Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 4 / 180 grade Celsius. Se scoate pielea de pe pulpele de pui. Se bate oul usor, cu furculita, intr-un bol putin adanc. Se pune nuca de cocos pe o farfurie.
2. Se trece puiul prin ou, avand grija sa fie acoperit complet in ou. Se scurge surplusul de ou de pe pulpele de pui si se trec prin cocos. Se procedeaza la fel cu toate pulpele.
3. Se curata ardeiul si se taie felii. Se taie feliile de ananas in sferturi. Se asaza ardeiul si ananasul pe fundul unui vas intins si rezistent la caldura si se presara zahar pe deasupra. Se asaza pulpele de pui deasupra.
4. Se pune puiul in cuptor timp de 45 minute pana cand se patrunde carnea. Se serveste imediat cu garnitura de orez. Delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Festin de pui " a la Fiji "" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de naut cu legume si perisoare

Mancare de naut cu legume si perisoare

Baconul fara soric, taiat cubulete il prajim in 2-3 linguri ulei de masline. Cand a prins putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Oua Benedict

Oua Benedict

Pentru sosul hollandaise: Folositi un vas de sticla pe care il puteti pune peste un alt vas cu apa

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Monica (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Sunt sigura ca da!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Cred ca iese foarte gustos!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui
  • 1 ou mare
  • 50 g nuci de cocos deshidratate
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutie de 432 g de ananas feliat
  • scurs
  • 3 linguri de zahar brun

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
mancare de porc cu vinete si dovlecei la gratar