autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Festin de pui " a la Fiji "

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2010

Ingrediente
8 pulpe de pui, 1 ou mare, 50 g nuci de cocos deshidratate, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 1 cutie de 432 g de ananas feliat, scurs, 3 linguri de zahar brun

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

1. Se preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 4 / 180 grade Celsius. Se scoate pielea de pe pulpele de pui. Se bate oul usor, cu furculita, intr-un bol putin adanc. Se pune nuca de cocos pe o farfurie.
2. Se trece puiul prin ou, avand grija sa fie acoperit complet in ou. Se scurge surplusul de ou de pe pulpele de pui si se trec prin cocos. Se procedeaza la fel cu toate pulpele.
3. Se curata ardeiul si se taie felii. Se taie feliile de ananas in sferturi. Se asaza ardeiul si ananasul pe fundul unui vas intins si rezistent la caldura si se presara zahar pe deasupra. Se asaza pulpele de pui deasupra.
4. Se pune puiul in cuptor timp de 45 minute pana cand se patrunde carnea. Se serveste imediat cu garnitura de orez. Delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Festin de pui " a la Fiji "" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei si Dovlecei Umpluti

Ardei si Dovlecei Umpluti

1-Se taie la fiecare ardei capacelele, se spala ardeii, se curata de seminte si se lasa sa se scurga

17 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu mazãre în sos de Brandy

Pui cu mazãre în sos de Brandy

1)Carnea de pui, baconul si cârnatul feliat se prãjesc în foate putin ulei de mãsline. Oricum

1 vot    2 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Monica (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Sunt sigura ca da!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Cred ca iese foarte gustos!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui
  • 1 ou mare
  • 50 g nuci de cocos deshidratate
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutie de 432 g de ananas feliat
  • scurs
  • 3 linguri de zahar brun

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi