autor:

husni

» » Mancaruri cu carne

Fettuccini

Autor: husni (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: husni (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Ingrediente
-500 g macaroane,speciale pt mincarea asta, -2 piepti de pui, os si piele,taiati julien(fisii), -dovlecei,cca 300 g(taiati tot julien), -1ceapa ,taiata marunt, -cca 300 ml frisca lichida, -1 conserva ciuperci, -mozarela,cca 150 g, -piper zdrobit,nu macinat, -nucsoara, -sare, -busuioc tocat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

11 voturi

Mod de preparare

Macaroanele se fierb,normal,Pieptul de pui se prajeste si se pune de-o parte;la fel si dovlecelul.
Intr-o tigaie mai adinca,se pune ulei de masline(putin);
cind e fierbinte se pune ceapa;cind ceapa e aurie,se pun ciupercile(felii);se pune frisca lichida si apa sa se formeze un sos.Daca vrem ca sosul sa nu fie f.gras,punem mai multa apa(eu asa fac);potrivim sosul de sare;punem(dupa gust),nucsoara,piper zdrobit,busuioc.
Se pun la sfirsit macaroanele,pieptul de pui si dovlecelul.Mestecam usor(cu miinile,e mai bine).
Se pune,totul,intr-o tava;se pune mozarela rasa.
Se da tava la cuptor,pentru a se infierbinta mincarea si pt. a se topi brinza.Nu mai mult.
Se serveste fierbinte
Daca ti-a placut reteta noastra "Fettuccini" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui manastiresc

Pui manastiresc

Pulpele spalate si curatate le stergem cu un servet de hartie, apoi le condimentam pe toate partile. Punem

2 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Varză înăbuşită cu ardei şi costiţă

Varză înăbuşită cu ardei şi costiţă

Varza se toacă fideluţă şi se freacă cu sare ca să se înmoaie şi să lase zeamă. Ceapa

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 iulie 2010

    Foarte gustos!

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 29 iulie 2010

    forte bine arata cred ca sunt si bune

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      Ce bine arata!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Arata tare bine, Cami.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      BUN SI GUSTOS!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

11 voturi

Ingrediente

  • -500 g macaroane,speciale pt mincarea asta
  • -2 piepti de pui, os si piele,taiati julien(fisii)
  • -dovlecei,cca 300 g(taiati tot julien)
  • -1ceapa ,taiata marunt
  • -cca 300 ml frisca lichida
  • -1 conserva ciuperci
  • -mozarela,cca 150 g
  • -piper zdrobit,nu macinat
  • -nucsoara
  • -sare
  • -busuioc tocat

Raporteaza reteta

Retete
de husni
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Nopti libaneze(specific arab)

Nopti libaneze(specific arab)

Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul

10 voturi    11 comentarii
1h
Budinci
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE FICAT DE VITA