Aluatul ar fi cel mai bine sa il faceti in masina de paine, eu asa l-am facut.
Am dizolvat drojdia in laptele amestecat cu apa calda si le-am pus in masina, apoi am adaugat si celelalte ingrediente. Cand e gata aluatul, il intindem si il punem in tava, lasandu-l sa isi dubleze volumul ( cam o ora), apoi, dupa ce si-a dublat volumul rupem cubulete mici din cele 50 gr unt,facem niste gaurele in aluat si asezam untul rece de la frigider in ele.Pudram intreaga suprafata cu zaharul vanilat sau zaharul brun ( eu am folosit zahar vanilat) si bagam in cuptorul preinacalzit pentru 10 minute.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii