Se ia o tigaie in care se topeste jumatate din cantitatea de unt si se prajesc feliile de sunca pe ambele parti,apoi feliile se pun intr-o tava de aragaz.Se adauga restul de unt la prajit si se pun bucatile de ficat.Cand sunt gata,se pune sare si piper dupa gust.Pe fiecare felie de sunca se pune cate o bucata de ficat si se da la cuptorul fierbinte pentru cateva minute,(5-8).Se amesteca mustarul cu mierea si se toarna peste ficat.Se serveste cu garnitura de cartofi natur.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii