autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ficat cu kaizer

Autor: Monica (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
500 g ficat de pui, 500 g ficat pui, ulei, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe ficatul. Se feliaza kaizerul in fasii lungi.
Se ruleaza o fasie de kaizer pe o bucata de ficat si se prinde cu o scobitoare. Se continua procedeul pana se termina tot kaizerul.
Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc in tigaie in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat cu kaizer" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba de vita cu mazare

Limba de vita cu mazare

Fierbem limba intreaga in apa cu sare dupa gust cca. 2 ore la foc mediu. Soatem limba din oala si

15 voturi    7 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne
Tochitura ca la Focsani

Tochitura ca la Focsani

Intr-un wok se calesc cele 3 felii de sunca crestate pana cand devin crocante. Apoi se scot si se

6 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui rustic