autor:

» » Mancaruri cu carne

Ficat cu kaizer

Autor: Monica (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
500 g ficat de pui, 500 g ficat pui, ulei, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe ficatul. Se feliaza kaizerul in fasii lungi.
Se ruleaza o fasie de kaizer pe o bucata de ficat si se prinde cu o scobitoare. Se continua procedeul pana se termina tot kaizerul.
Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc in tigaie in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat cu kaizer" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 500 g ficat pui
  • ulei
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in mujdei de usturoi