autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

FICAT CU MAR SI SALVIE

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Ingrediente
450g ficat de porc,taiat felii, 1 lingura faina, 4 linguri ulei, 2 mere mari, 300ml suc de mere, 2 linguri pasta de tomate, 2 lingurite mustar Dijon, 1 lingurita salvie uscata, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Ficatul se taie felii.Faina se condimenteaza cu sare si piper.Apoi se tavalesc feliile de ficat prin acest amestec.Se incinge uleiul si se prajeste ficatul cate 3 minute pe ambele parti,pana se rumenesc.Merele se curata de coaja si se taie felii si se adauga peste ficat in tigaie si se prajesc timp de 5 minute.Intr-un vas se amesteca sucul de mere,pasta de tomate si mustarul.Se toarna amestecul peste feliile de ficat.Se presara salvia uscata si maruntita si se lasa sa dea in clocot,apoi se fierbe la foc mic inca 5 minute.Se condimenteaza dupa gust.Se serveste cu cartofi piure sau natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "FICAT CU MAR SI SALVIE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita)

Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita)

Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul

19 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Șnițel ”tocat”

Șnițel ”tocat”

Intai tocam carnea fiarta, cuburi, nu prea mici, nici prea mari. Separat batem ouale (sau oul, daca

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

    Cred ca este un deliciu,nota 10 cu felicitari,eu sunt fan ficat, de orice fel ar fi el.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 450g ficat de porc,taiat felii
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri ulei
  • 2 mere mari
  • 300ml suc de mere
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 1 lingurita salvie uscata
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Cred ca este un deliciu,nota 10 cu felicitari,eu sunt fan ficat, de orice fel ar fi el.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Vită picantă cu noodles