FICAT CU MAR SI SALVIE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450g ficat de porc,taiat felii
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri ulei
  • 2 mere mari
  • 300ml suc de mere
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 1 lingurita salvie uscata
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Ficatul se taie felii.Faina se condimenteaza cu sare si piper.Apoi se tavalesc feliile de ficat prin acest amestec.Se incinge uleiul si se prajeste ficatul cate 3 minute pe ambele parti,pana se rumenesc.Merele se curata de coaja si se taie felii si se adauga peste ficat in tigaie si se prajesc timp de 5 minute.Intr-un vas se amesteca sucul de mere,pasta de tomate si mustarul.Se toarna amestecul peste feliile de ficat.Se presara salvia uscata si maruntita si se lasa sa dea in clocot,apoi se fierbe la foc mic inca 5 minute.Se condimenteaza dupa gust.Se serveste cu cartofi piure sau natur.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise