autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

FICAT CU MAR SI SALVIE

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Ingrediente
450g ficat de porc,taiat felii, 1 lingura faina, 4 linguri ulei, 2 mere mari, 300ml suc de mere, 2 linguri pasta de tomate, 2 lingurite mustar Dijon, 1 lingurita salvie uscata, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Ficatul se taie felii.Faina se condimenteaza cu sare si piper.Apoi se tavalesc feliile de ficat prin acest amestec.Se incinge uleiul si se prajeste ficatul cate 3 minute pe ambele parti,pana se rumenesc.Merele se curata de coaja si se taie felii si se adauga peste ficat in tigaie si se prajesc timp de 5 minute.Intr-un vas se amesteca sucul de mere,pasta de tomate si mustarul.Se toarna amestecul peste feliile de ficat.Se presara salvia uscata si maruntita si se lasa sa dea in clocot,apoi se fierbe la foc mic inca 5 minute.Se condimenteaza dupa gust.Se serveste cu cartofi piure sau natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "FICAT CU MAR SI SALVIE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mincare de spanac cu carne de miel(specific arab)

Mincare de spanac cu carne de miel(specific arab)

Se fierbe carnea cu sare, ceapa, condimente.Cind carnea e fiarta,se pune intr-o cratita;se pune peste

6 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Dovlecei  umpluti si sarmalute din frunze de vita de vie(specific arab)

Dovlecei umpluti si sarmalute din frunze de vita de vie(specific arab)

Dovleceii se golesc de miez;frunzele(nu batrine,aspre si tari),se dau in citeva clocote;cind se fierb,

9 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

    Cred ca este un deliciu,nota 10 cu felicitari,eu sunt fan ficat, de orice fel ar fi el.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 450g ficat de porc,taiat felii
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri ulei
  • 2 mere mari
  • 300ml suc de mere
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 1 lingurita salvie uscata
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Cred ca este un deliciu,nota 10 cu felicitari,eu sunt fan ficat, de orice fel ar fi el.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Varza dulce cu piept de porc