autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Ficat cu usturoi si mamaliga

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2010

Ingrediente
300 g ficat, 50 ml ulei, 6-7 catei de usturoi, zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

16 voturi

Mod de preparare

Ficatul portionat il bat putin cu ciocanul de carne si il prajesc uniform in uleiul incins.
Din usturoiul pisat preparam mujdeiul de usturoi,cu ulei si zeama de lamaie, pana obtinem ca o maineza.
Servim ficatul cu mamaliga si mujdei de usturoi.Ficatul se condimenteaza cu sare si piper, dupa ce este gatit, ca sa nu se intareasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat cu usturoi si mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba cu masline

Limba cu masline

Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece.Cand incepe sa dea in clocot se ia

18 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
1. Piept de pasăre gratinat

1. Piept de pasăre gratinat

Mod de preparare Se preîncălzeşte cuptorul, pe faza de grătar. Se toacă ceapa mărunt. Se

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 februarie 2010

    Foarte aromat si prezentat excelent!Am salvat reteta.Ai votul meu.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

    Pur si simplu delicios..........

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

    O bunatate,am avut si eu saptamana trecuta.Felicitari,pentru prezentare.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Simplu si gustos.Tare bun.

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Mi-ati facut o pofta teribila.....excelent,delicios!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Imi place tare mult ficatul cu mamaliguta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      O bunatate,foarte frumos prezentata.Ai votul meu si nota 10 cu multe stelute.Felicitari.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Bun ,bun ........si cu mamaliguta si mujedei si mai si.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Imi place mult...Dupa cum arata este ficat de porc,nu?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

16 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte aromat si prezentat excelent!Am salvat reteta.Ai votul meu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Muschi umplut