Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg ficat, 2-3 linguri grasime, 3-4 rosii, 1 pahar vin, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Se asaza ficatul in cratita cu grasime de gisca sau cu unt, se adauga citeva rosii, vin, piper, ½ foaie de dafin (facultativ) si se da la cuptor. Sarea se adauga dupa 20 minute, iar peste 30-40 de minute, ficatul este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de gisca cu sos de vin" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate