Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg ficat, 2-3 linguri grasime, 3-4 rosii, 1 pahar vin, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Se asaza ficatul in cratita cu grasime de gisca sau cu unt, se adauga citeva rosii, vin, piper, ½ foaie de dafin (facultativ) si se da la cuptor. Sarea se adauga dupa 20 minute, iar peste 30-40 de minute, ficatul este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de gisca cu sos de vin" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se curata si se spala legumele, apoi se taie in bucati mai mari. Rosiile se decojesc si se taie in
56 voturi
7 comentarii
2h
Se taie felii ardeii si ceapa, iar usturoiul se toaca nu foarte marunt. Acestea se pun la prajit
11 voturi
7 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate