Ficat de pasare cu mazare

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ficat de pasare cu mazare

Ingrediente

  • 500g ficat de pasare
  • 600g mazare congelata “Iglo”
  • un morcov
  • o ceapa
  • doi ardei iuti
  • ulei
  • Sare si piper (dupa gust)

Mod de preparare

Ficatul de pasare se tine cam 20’ in lapte rece , dupa care se scoate si se pune pe un servet de hartie la scurs. Intre timp curatam si tocam marunt, ceapa, spalam ardeii si-i sectionam in doua, inlaturam semintele si nervurile, apoi ii maruntim. Curatam morcovul si-l dam pe razatoarea mica. Ceapa se pune la dinstut in putin ulei, la foc mic, adaugam ardeiul, apoi si morcovul. Se adauga mazarea congelata, se pune 100ml apa, sare, piper si se mai lasa sa fiarba 15’, sub capac la foc mic, dupa care este gata. Ficatul se prajeste separat intr-o tigaie si serveste cu mazare. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor