autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

ficat de porc cu cartofi pai

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2010

Ingrediente
400 g ficat de porc,, 150 ml ulei,, 1 ceapa mare, , 25g boia de ardei dulce, , sare, piper, , 50 g faina,, 25g pasta de tomate,, cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Ficatul tinut in lapte inainte de preparare se taie in bucati potrivite.
Ceapa toacata marunt se caleste in ulei pana devine aurie. Se pune boiaua, se amesteca si se adauga bucatile de ficat. Se inabusa si apoi se toarna peste: faina, putina apa rece, o lingurita de pasta de tomate, sarea si piperul. Se continua fierberea sub capac la foc domol aproximativ o jumatate de ora.
Se serveste cald, cu sosul rezultat din preparare si cu garnitura de cartofi pai.
Daca ti-a placut reteta noastra "ficat de porc cu cartofi pai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muschiulet de porc impletit

Muschiulet de porc impletit

Am spalat muschiuletii,am curatat usturoiul si am taiat kaizerul fasii lungi.Am taiat fiecare muschiulet

9 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocana din carne de vita

Tocana din carne de vita

se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste putin in uleiul bine incins. Se stinge cu pasta

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

    Bun cu cartofi pai!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    O reţetă interesantă! Delicioasă chiar!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Bine pregatit.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Foarte bun . Interesanta idee , altfel ceapa s-ar arde inainte ca ficatul sa fie gata.Arata si foarte bine.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Foarte bun..........

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Interesant...nu am gatit ficatul in asa fel.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 400 g ficat de porc,
  • 150 ml ulei,
  • 1 ceapa mare
  • 25g boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 50 g faina,
  • 25g pasta de tomate,
  • cartofi

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Bun cu cartofi pai!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Şniţele cu sos de ceapă