autor:

valentina ionita

» » Fripturi

FICAT DE PORC CU SOS

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
1/2 kg ficat de porc, o ceapa mica, 4 catei de usturoi, 2 rosii, o lingura mustar, o lingurita hrean, un pahar vin alb, sare,, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

44 voturi

Mod de preparare

Ficatul de porc se spala bine,se zvanta si se taie felii.
Intr-o tigaie se inabusa ceapa taiata pestisori in putin unt sau putin ulei de masline.Se adauga feliile de ficat si putina apa fiarta si se lasa sa fiarba.Cand este aproape gata se adauga si restul condimentelor,rosiile taiate cubulete sau felii subtiri,vinul,mustarul si hreanul si se lasa sa mai fiarba .Cand este gata opriti focul si presarati patrunjelul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "FICAT DE PORC CU SOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ficat de porc in  sos de smantana

Ficat de porc in sos de smantana

Calesc foarte putin ceapa,adaug ficatul, las sa se unduiasca impreuna pana scade sosul. Adaug apa,

8 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina

Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina

Spalam si stergem medalioanele de curcan cu un prosop de unica folosinta(hartie)si apoi le punem

3 voturi    1 comentariu
50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2010

    Multumesc...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2010

    Cu mamaliguta alaturi este o bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 august 2009

    Ai dreptate Cely,merge foarte bine alaturi de putina mamaliguta...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Si daca faci o mamaliguta alaturi, mananci pana nu mai poti. E tare buna. Si eu fac la fel

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

44 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg ficat de porc
  • o ceapa mica
  • 4 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • o lingura mustar
  • o lingurita hrean
  • un pahar vin alb
  • sare,
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

49 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulouri picante de pui