autor:

andreutza

» » Fripturi

Ficat de porc dat prin ou

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 ianuarie 2010

Ingrediente
500 g ficat de porc, 1/2 l lapte, un ou, pesmet, ulei, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 5 min

0 voturi

Mod de preparare

speli ficatul cu apa rece, il stergi cu un servetel de bucatarie si il tai feli grose. cureti bucatile de pielita si le ti in lapte 15 minute, ptr. a se fragezi . le treci apoi prin faina , ou si pesmet. le prajesti intr-o tigaie in uleui incind. poti servi ficatul alaturi de mamaliguta si mujdei sau smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc dat prin ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura cu sos de branza feta

Friptura cu sos de branza feta

Se feliaza carnea si se bate usor sa se subtieze putin.Se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta

4 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Biryani

Biryani

- Se pune uleiul de masline (jumate de pahar) in cratita si se lasa la foc mic pentru a nu se arde,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 5 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat de porc
  • 1/2 l lapte
  • un ou
  • pesmet
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Gustos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci