Ficatul de porc după ce l-am curăţat, spălat...l-am ţinut câteva ore în lapte dulce. Apoi l-am tăiat în bucăţi potrivite pe care le-am aruncat în ulei încins în care am călit o ceapă mărunţită. L-am învârtit în ulei pe toate părţile până ce s-a albit frumos, apoi am pus puţin delikat şi o cană de apă. Am dat focul la potrivit şi am lăsat aşa pe foc vreo 20 minute, adică până ce ficatul s-a prăjit frumos.
Din apă, mălai şi puţină sare am făcut o mămăligă... pe care toată lumea ştie să o facă.
Am luat apoi un vas termorezistent, l-am uns bine cu margarină, am pus un pat de mămăligă, cât să cuprindă şi pereţii laterali ai vasului, apoi am turnat ficatul în mijloc după care l-am acoperit cu restul de mămăligă. Am făcut zob-zob două ouă eco :)) şi le-am turnat deasupra. Am dat apoi la cuptor pentru vreo 15 minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii