autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc in sos de smantana

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
300 g ficat de porc, 2 cepe, piper, sare, foaie de dafin, o ceasca de apa, 4 linguri smantana

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Calesc foarte putin ceapa,adaug ficatul, las sa se unduiasca impreuna pana scade sosul. Adaug apa, piperul si foaia de dafin.Cand ficatul este patruns si sosul e scazut, adaug smantana, sare dupa gust si mai las 3 minute pe foc.
Daca nu servim imediat ce e gata ficatul, smantana o adaug inainte de servire, dau 3 minute la microunde.
Se poate servi cu mamaliguta, piure de cartofi,sau cu garnitura preferata. Noi am servit cu salata orientala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Penne cu carne tocata si sos de rosii

Penne cu carne tocata si sos de rosii

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se strecoara, fara a le trece

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

Taiem vinetele pe lung in doua si scoatem miezul pe care il tocam marunt. Jumatatile de vinete le

19 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    Bun de tot!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    cred ca este foarte delicios

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    Arata tare bine.Ce pacat ca nu se deschid pozele.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Mai mereu fac ficat de curcan,dar niciodata nu i-am facut sos de smantana,cred ca este un deliciu.Ai votul meu si nota 10 cu multe stelute.Felicitari.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Ce bunatatee .

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      E foarte sanatos, pt anemici.

    • Fara foto

      gily cretu , 05 februarie 2010

      imi place la nebunie!

    • carmencita

      carmencita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      felicitari!!!!!! ai numai retete gustoase si aspectoase! bravo cu siguranta esti o fff buna gospodina!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 300 g ficat de porc
  • 2 cepe
  • piper
  • sare
  • foaie de dafin
  • o ceasca de apa
  • 4 linguri smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Bun de tot!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc in sos de ceapa si leurda (Crockpot)