autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc in sos de smantana

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
300 g ficat de porc, 2 cepe, piper, sare, foaie de dafin, o ceasca de apa, 4 linguri smantana

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Calesc foarte putin ceapa,adaug ficatul, las sa se unduiasca impreuna pana scade sosul. Adaug apa, piperul si foaia de dafin.Cand ficatul este patruns si sosul e scazut, adaug smantana, sare dupa gust si mai las 3 minute pe foc.
Daca nu servim imediat ce e gata ficatul, smantana o adaug inainte de servire, dau 3 minute la microunde.
Se poate servi cu mamaliguta, piure de cartofi,sau cu garnitura preferata. Noi am servit cu salata orientala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpele se spala si se ung cu o pensula cu miere. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se presara

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    Bun de tot!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    cred ca este foarte delicios

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    Arata tare bine.Ce pacat ca nu se deschid pozele.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Mai mereu fac ficat de curcan,dar niciodata nu i-am facut sos de smantana,cred ca este un deliciu.Ai votul meu si nota 10 cu multe stelute.Felicitari.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Ce bunatatee .

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      E foarte sanatos, pt anemici.

    • Fara foto

      gily cretu , 05 februarie 2010

      imi place la nebunie!

    • carmencita

      carmencita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      felicitari!!!!!! ai numai retete gustoase si aspectoase! bravo cu siguranta esti o fff buna gospodina!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 300 g ficat de porc
  • 2 cepe
  • piper
  • sare
  • foaie de dafin
  • o ceasca de apa
  • 4 linguri smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Bun de tot!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi cu carnati