autor:

valentina ionita

» » Fripturi

FICAT DE PORC LA GRATAR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
500 g ficat de porc, ulei de masline sau unt, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

14 voturi

Mod de preparare

Ficatul se spala,se zvanta si se taie felii in lungime de cca 1 cm grosime ,se condimenteaza cu piper ,cimbru dupa gust si se frig pe gratarul incins si uns cu ulei sau unt.

Se sareaza la servire pentru a evita intarirea acestora.

Se serveste alaturi de o salata si o garnitura delicioasa...
Daca ti-a placut reteta noastra "FICAT DE PORC LA GRATAR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Se spala si se curata puiul , se trage pe sticla plina cu apa , se unge cu ulei si apoi se condimenteaza. Se

11 voturi    8 comentarii
1h 4 min
Fripturi
Friptura de porc cu mirodenii indiene si garnitura de orez

Friptura de porc cu mirodenii indiene si garnitura de orez

Orezul se spala bine si se pune la fiert in apa 20 minute, se sareaza dupa gust, se stinge focul

1 vot    1 comentariu
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

    Valentina ,asa il pregatesc si eu si e o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

14 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat de porc
  • ulei de masline sau unt
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Valentina ,asa il pregatesc si eu si e o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Aripioare crocante