autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc pane

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Ingrediente
400 g ficat de porc, 2 oua, faina de grau, ulei pentru prajit, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Ficatul spalat, scurs sau sters, se feliaza si se bate ca si carnea pentru snitel.Trecem fiecare felie prin faina si ou batut cu putin ulei si piper. Prajim in ulei incins, scoatem paneurile pe servet de hartie. Sarea se adauga in farfurie. Servim cu piure de cartofi si salata sau muraturi.
Ficatul spalat, scurs sau sters, se feliaza si se bate ca si carnea pentru snitel.Trecem fiecare felie prin faina si ou batut cu putin ulei si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc pane" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
Papricas de ciuperci cu pui si cartofi

Papricas de ciuperci cu pui si cartofi

O mincare absolut delicioasa, seamana mai mult a gulas , are tot ce ii trebuie pentru a fi foarte,

7 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Spalam ardeii, le scotem capacele ( dar le pastram) si ii scuturam da toate semintele. Dovleceii

1 vot    0 comentarii
4h
Mancaruri cu carne

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Cred ca e foarte bun, mie imi place cel de pasare pane.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    interesanta ideea cu ficatul pane.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    Trebuie sa fie tare bun...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 400 g ficat de porc
  • 2 oua
  • faina de grau
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor

Pestele spalat, il condimentam cu sare si piper,stropim cu zeama de lamaie, lasam 15 minute la frigider,dupa

11 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salata cu ciuperci si carne de pui

Salata cu ciuperci si carne de pui

Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi

50 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de toamna cu gogonele

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

20 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cred ca e foarte bun, mie imi place cel de pasare pane.

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Baby ribs de porc cu sos barbeque si varza calita

Baby ribs de porc cu sos barbeque si varza calita

Coastele de porc se taie in doua si se pun la fiert cu morcovii, o ceapa si usturoiul curatat. Cand carnea este fiarta, se desprinde

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati

Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati

Intr-un vas, se pune carnea tocata impreuna cu oul, pesmetul si miezul de paine inmuiat in apa calduta si stors bine. Se adauga boiaua

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne