autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
ficat de porca, oua, faina, sare, ulei, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de ficat se trec prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei, apoi se sareaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficat de porc pane

Ficat de porc pane

Ficatul spalat, scurs sau sters, se feliaza si se bate ca si carnea pentru snitel.Trecem fiecare

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • ficat de porca
  • oua
  • faina
  • sare
  • ulei
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Carne de iepure la cuptor cu sos rosu