autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
ficat de porca, oua, faina, sare, ulei, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de ficat se trec prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei, apoi se sareaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficat de porc pane

Ficat de porc pane

Ficatul spalat, scurs sau sters, se feliaza si se bate ca si carnea pentru snitel.Trecem fiecare

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

1.Dupa ce spalati si curatati de coaja cartofii, ii taiati felii(nu foarte subtiri),apoi ii asezati

28 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • ficat de porca
  • oua
  • faina
  • sare
  • ulei
  • pesmet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat