autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc pe grill

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Ingrediente
1/2 kg ficat de porc, 3 linguri ulei de masline, 2 linguri vin alb, piper, catei de usturoi pisat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Portionez ficatul si il trec prin sosul obtinut din ulei,vin,usturoi,condimente. Asez feliile pe grillul incins pana se rumeneste pe ambele parti.Adaug sare dupa ce e patruns ficatul,sau in farfurie. Servim cu mustar sau cartofi prajiti si salata sau muraturi. (Noi am servit cu garnitura de cartofi si salata de vrza)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc pe grill" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu smantana

Pui cu smantana

Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin

8 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui tikka masala

Pui tikka masala

In uleiul incins se caleste pieptul de pui (taiat in cuburi) pana se rumeneste. In alta tigaie

7 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Se pregateste rapid,este foarte bun si...se consuma instant. Se poate consuma pentru cine doreste cu mamaliguta si usturoi ...

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2011

    Delicios!!! felicitãri :)

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2011

    Primesc si eu o portie ? yumi,yumi...da ce bine arata !!!! *****

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg ficat de porc
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri vin alb
  • piper, catei de usturoi pisat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Se pregateste rapid,este foarte bun si...se consuma instant. Se poate consuma pentru cine doreste cu mamaliguta si usturoi ...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Musaca