autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc pe grill

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Ingrediente
1/2 kg ficat de porc, 3 linguri ulei de masline, 2 linguri vin alb, piper, catei de usturoi pisat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Portionez ficatul si il trec prin sosul obtinut din ulei,vin,usturoi,condimente. Asez feliile pe grillul incins pana se rumeneste pe ambele parti.Adaug sare dupa ce e patruns ficatul,sau in farfurie. Servim cu mustar sau cartofi prajiti si salata sau muraturi. (Noi am servit cu garnitura de cartofi si salata de vrza)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc pe grill" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Iepure cu masline si sos de rosii

Iepure cu masline si sos de rosii

Legumele se toaca marunt sau se baga la robot separat. Calim usturoiul zdrobit impreuna cu maslinele

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Valdostana

Valdostana

Se bate cotletul(nu chiar ca pentru snitele,mai gros putin) se da prin faina doar partea care se

6 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Se pregateste rapid,este foarte bun si...se consuma instant. Se poate consuma pentru cine doreste cu mamaliguta si usturoi ...

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2011

    Delicios!!! felicitãri :)

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2011

    Primesc si eu o portie ? yumi,yumi...da ce bine arata !!!! *****

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg ficat de porc
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri vin alb
  • piper, catei de usturoi pisat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Se pregateste rapid,este foarte bun si...se consuma instant. Se poate consuma pentru cine doreste cu mamaliguta si usturoi ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui la cuptor