autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc pe grill

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Ingrediente
1/2 kg ficat de porc, 3 linguri ulei de masline, 2 linguri vin alb, piper, catei de usturoi pisat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Portionez ficatul si il trec prin sosul obtinut din ulei,vin,usturoi,condimente. Asez feliile pe grillul incins pana se rumeneste pe ambele parti.Adaug sare dupa ce e patruns ficatul,sau in farfurie. Servim cu mustar sau cartofi prajiti si salata sau muraturi. (Noi am servit cu garnitura de cartofi si salata de vrza)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc pe grill" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Paine de carne tocata cu sos de ceapa / Gehaktbrood

Paine de carne tocata cu sos de ceapa / Gehaktbrood

Carnea: Incalziti cuptorul la 170 ° C. Luati un castron mare si amestecati carnea tocata

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Legume cu orez si pulpe de pui

Legume cu orez si pulpe de pui

Se apala legumele si se usuca.Ceapa cu prazul si usturoiul se pun la calit in 2-3 linguri de ulei.Se

5 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Se pregateste rapid,este foarte bun si...se consuma instant. Se poate consuma pentru cine doreste cu mamaliguta si usturoi ...

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2011

    Delicios!!! felicitãri :)

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2011

    Primesc si eu o portie ? yumi,yumi...da ce bine arata !!!! *****

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg ficat de porc
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri vin alb
  • piper, catei de usturoi pisat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Se pregateste rapid,este foarte bun si...se consuma instant. Se poate consuma pentru cine doreste cu mamaliguta si usturoi ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui cu vin