autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc pe grill

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2011

Ingrediente
1/2 kg ficat de porc, 3 linguri ulei de masline, 2 linguri vin alb, piper, catei de usturoi pisat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Portionez ficatul si il trec prin sosul obtinut din ulei,vin,usturoi,condimente. Asez feliile pe grillul incins pana se rumeneste pe ambele parti.Adaug sare dupa ce e patruns ficatul,sau in farfurie. Servim cu mustar sau cartofi prajiti si salata sau muraturi. (Noi am servit cu garnitura de cartofi si salata de vrza)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc pe grill" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Se pregateste rapid,este foarte bun si...se consuma instant. Se poate consuma pentru cine doreste cu mamaliguta si usturoi ...

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2011

    Delicios!!! felicitãri :)

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2011

    Primesc si eu o portie ? yumi,yumi...da ce bine arata !!!! *****

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg ficat de porc
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri vin alb
  • piper, catei de usturoi pisat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Se pregateste rapid,este foarte bun si...se consuma instant. Se poate consuma pentru cine doreste cu mamaliguta si usturoi ...

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci