autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc picant

Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Ingrediente
Ficat de porc proaspat 1kg, Ceapa 2 buc. mari, Ardei gras (sau gogosari)3-4 buc, Ardei iute 1-2 buc, 1/2 de pahar de vin alb sec, piper, boia de casa 1/2 de lingura, 1-2 linguri untura (sau ulei)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

1. Ficatul spalat se taie fasii late de 2cm si se lasa la scurs de apa, dupa care se pipareaza dupa gust.
2. Ardeiul gras curatat de seminte si ceapa, se taie marunt si se calesc rapid in untura (ulei) incinsa. Cand sau inmuiat legumele, se adauga boia se caleste putin dupa care se stinge cu putina apa. Se adauga ficatul si se lasa la inabusit 5-7 min. la foc mediu, la final se va stropi cu vin,(se va servi fierbinte,caci altfel ficatul se poate intari).
*Se poate servi cu garnitura de cartofi piure sau inabusiti.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu coaste de vitel

Mancare de cartofi cu coaste de vitel

Se pune carnea la calit in putin ulei. Se curata legumele si se toaca marunt (mai putin cartofii).

13 voturi    3 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui cu smantana la cuptor

Pui cu smantana la cuptor

Se curata cartofii, se taie rondele si se fierb 5 minute. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste

27 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ficat de porc proaspat 1kg
  • Ceapa 2 buc. mari
  • Ardei gras (sau gogosari)3-4 buc
  • Ardei iute 1-2 buc
  • 1/2 de pahar de vin alb sec
  • piper
  • boia de casa 1/2 de lingura
  • 1-2 linguri untura (sau ulei)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor