autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc picant

Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Ingrediente
Ficat de porc proaspat 1kg, Ceapa 2 buc. mari, Ardei gras (sau gogosari)3-4 buc, Ardei iute 1-2 buc, 1/2 de pahar de vin alb sec, piper, boia de casa 1/2 de lingura, 1-2 linguri untura (sau ulei)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

1. Ficatul spalat se taie fasii late de 2cm si se lasa la scurs de apa, dupa care se pipareaza dupa gust.
2. Ardeiul gras curatat de seminte si ceapa, se taie marunt si se calesc rapid in untura (ulei) incinsa. Cand sau inmuiat legumele, se adauga boia se caleste putin dupa care se stinge cu putina apa. Se adauga ficatul si se lasa la inabusit 5-7 min. la foc mediu, la final se va stropi cu vin,(se va servi fierbinte,caci altfel ficatul se poate intari).
*Se poate servi cu garnitura de cartofi piure sau inabusiti.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel cu cartofi natur

Snitel cu cartofi natur

Feliile de cotlet se bat bine, puse intr-o punga de nylon, se potriveste gustul de sare, piper si

10 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete. Ceapa o spalam si o tocam. Morcovul il radem de

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ficat de porc proaspat 1kg
  • Ceapa 2 buc. mari
  • Ardei gras (sau gogosari)3-4 buc
  • Ardei iute 1-2 buc
  • 1/2 de pahar de vin alb sec
  • piper
  • boia de casa 1/2 de lingura
  • 1-2 linguri untura (sau ulei)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ardei umpluti cu carne