autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc picant

Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Ingrediente
Ficat de porc proaspat 1kg, Ceapa 2 buc. mari, Ardei gras (sau gogosari)3-4 buc, Ardei iute 1-2 buc, 1/2 de pahar de vin alb sec, piper, boia de casa 1/2 de lingura, 1-2 linguri untura (sau ulei)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

1. Ficatul spalat se taie fasii late de 2cm si se lasa la scurs de apa, dupa care se pipareaza dupa gust.
2. Ardeiul gras curatat de seminte si ceapa, se taie marunt si se calesc rapid in untura (ulei) incinsa. Cand sau inmuiat legumele, se adauga boia se caleste putin dupa care se stinge cu putina apa. Se adauga ficatul si se lasa la inabusit 5-7 min. la foc mediu, la final se va stropi cu vin,(se va servi fierbinte,caci altfel ficatul se poate intari).
*Se poate servi cu garnitura de cartofi piure sau inabusiti.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba de porc cu masline

Limba de porc cu masline

Se spala limbile de porc,se pun la fiert cu apa.Dupa ce au dat cateva clocote,le spalam din nou si

1 vot    0 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne
ARIPIOARE DE PUI CROCANTE

ARIPIOARE DE PUI CROCANTE

Aripioarele se spala bine,se taie in doua fiecare aripioara,se da cu sare,piper,boia dulce si se

6 voturi    4 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ficat de porc proaspat 1kg
  • Ceapa 2 buc. mari
  • Ardei gras (sau gogosari)3-4 buc
  • Ardei iute 1-2 buc
  • 1/2 de pahar de vin alb sec
  • piper
  • boia de casa 1/2 de lingura
  • 1-2 linguri untura (sau ulei)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
IEPURE INABUSIT CU CEAPA