autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc picant

Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Ingrediente
Ficat de porc proaspat 1kg, Ceapa 2 buc. mari, Ardei gras (sau gogosari)3-4 buc, Ardei iute 1-2 buc, 1/2 de pahar de vin alb sec, piper, boia de casa 1/2 de lingura, 1-2 linguri untura (sau ulei)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

1. Ficatul spalat se taie fasii late de 2cm si se lasa la scurs de apa, dupa care se pipareaza dupa gust.
2. Ardeiul gras curatat de seminte si ceapa, se taie marunt si se calesc rapid in untura (ulei) incinsa. Cand sau inmuiat legumele, se adauga boia se caleste putin dupa care se stinge cu putina apa. Se adauga ficatul si se lasa la inabusit 5-7 min. la foc mediu, la final se va stropi cu vin,(se va servi fierbinte,caci altfel ficatul se poate intari).
*Se poate servi cu garnitura de cartofi piure sau inabusiti.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fattah din naut sau fattah al hommos

Fattah din naut sau fattah al hommos

Inainte de toate: daca doriti sa folositi boabe de naut uscate, le fierbeti impreuna dupa care jumate

5 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ficat de porc proaspat 1kg
  • Ceapa 2 buc. mari
  • Ardei gras (sau gogosari)3-4 buc
  • Ardei iute 1-2 buc
  • 1/2 de pahar de vin alb sec
  • piper
  • boia de casa 1/2 de lingura
  • 1-2 linguri untura (sau ulei)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de stevie