Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 09 august 2008
Ingrediente
ficat, ulei, sare, faina, cartofi, ceapa ,smantana, lapte, vin alb, mustar, usutroi, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ficatul se da prin faina si se inabusa in 100 ml de ulei si 50 ml de apa. Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa, se adauga restul de faina dizolvata in 50 ml de lapte rece si cantitatea ramasa de lapte , se fierbe cca 20 min amestecand continuu.
Cu 10 min inainte se sfarsit se adauga smantana . Sosul se strecoara peste ficat , se adauga vin, mustar, sare, piper si usturoiul pisat. Se mai fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ficat de porc tirolez" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
rus_gabriel2000 , 10 martie 2009
Este o reteta simpla, dar excelenta ca aspect nu am reusit prea bine. Eu am servit-o impreuna cu cartofi noi natur .SUPER!!