autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

ficat de porc tirolez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
ficat, ulei, sare, faina, cartofi, ceapa ,smantana, lapte, vin alb, mustar, usutroi, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ficatul se da prin faina si se inabusa in 100 ml de ulei si 50 ml de apa. Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa, se adauga restul de faina dizolvata in 50 ml de lapte rece si cantitatea ramasa de lapte , se fierbe cca 20 min amestecand continuu.
Cu 10 min inainte se sfarsit se adauga smantana . Sosul se strecoara peste ficat , se adauga vin, mustar, sare, piper si usturoiul pisat. Se mai fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ficat de porc tirolez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui taranesc

Pui taranesc

Se asaza in cratita ceapa si ardeiul taiate marunt, ciupercile feliate, si ciocanelele oparite in

21 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui

Tocanita de pui

Se taie ardeiul (e frumos sa fie de mai multe culori) fideluta. Se spala pulpele si se pun peste

3 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    rus_gabriel2000 , 10 martie 2009

    Este o reteta simpla, dar excelenta ca aspect nu am reusit prea bine. Eu am servit-o impreuna cu cartofi noi natur .SUPER!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

rus_gabriel2000

Este o reteta simpla, dar excelenta ca aspect nu am reusit prea bine. Eu am servit-o impreuna cu cartofi noi natur .SUPER!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui dulce cu susan