autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

ficat de porc tirolez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
ficat, ulei, sare, faina, cartofi, ceapa ,smantana, lapte, vin alb, mustar, usutroi, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ficatul se da prin faina si se inabusa in 100 ml de ulei si 50 ml de apa. Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa, se adauga restul de faina dizolvata in 50 ml de lapte rece si cantitatea ramasa de lapte , se fierbe cca 20 min amestecand continuu.
Cu 10 min inainte se sfarsit se adauga smantana . Sosul se strecoara peste ficat , se adauga vin, mustar, sare, piper si usturoiul pisat. Se mai fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ficat de porc tirolez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Scaricica afumata in sos de bere neagra

Scaricica afumata in sos de bere neagra

Se face o compozitie din bere neagra, vin, pasta de ardei, miere si condimente, intr-o cratita (cu

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu masline

Piept de pui cu masline

Pieptul de pui se taie cubulete. Curatam ceata si o taiem solzisori Maslinele le feliem. Usturoiul

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    rus_gabriel2000 , 10 martie 2009

    Este o reteta simpla, dar excelenta ca aspect nu am reusit prea bine. Eu am servit-o impreuna cu cartofi noi natur .SUPER!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

rus_gabriel2000

Este o reteta simpla, dar excelenta ca aspect nu am reusit prea bine. Eu am servit-o impreuna cu cartofi noi natur .SUPER!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocana bunicii