Curatati ceapa si tocati-o marunt. Diluati cubuletul de supa concentrata in 30 cl de apa calda. Incingeti intr-o tigaie jumatate din cantitatea de unt si de ulei si caliti circa 20 de minute ceapa tocata si 4 frunze de salvie, amestecand intruna si adaugand cate putina apa + Knorr.
Intre timp taiati ficatul cubulete de circa 2 cm si dati-l prin faina. Incingeti intr-o tigaie restul de unt si de ulei si prajiti ficatul 2-4 minute la foc iute, in functie de cum va place: mai crud sau mai bine facut.
Cand este aproape gata, turnati peste ficat restul de apa+ Knorr si otetul, adaugati ceapa calita, sare si piper, amestecati, decorati cu cateva frunze de salvie si serviti-l imediat, eventual cu mamaliguta.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii