autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ficat de vitel cu legume calite

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g ficat de vitel, , 1 gulie, , 1 dovlecel, , 1 cartof, , 1 ardei gras verde, , 1 ardei gras galben, , 1/2 radacina de telina, , 1/2 tulpina de praz, , 200 g ciuperci, , 1/4 l sos de soia, , sare de mare, , ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ficatul, se spala, se zvanta si se taie felii foarte subtiri. Legumele spalate si curatate de coaja (unde este cazul) se taie fasii, iar ciupercile feliute.
Se incinge uleiul intr-o tigaie de fonta si se prajeste putin ficatul, dupa care se adauga legumele, in functie de cat se patrund de usor. Se incorporeaza si ciupercile, se amesteca bine, se condimenteaza cu sare de mare si sos de soia si se servesc pe farfurii incalzite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vitel cu legume calite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba de vita cu mazare

Limba de vita cu mazare

Fierbem limba intreaga in apa cu sare dupa gust cca. 2 ore la foc mediu. Soatem limba din oala si

15 voturi    7 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne
Tochitura ca la Focsani

Tochitura ca la Focsani

Intr-un wok se calesc cele 3 felii de sunca crestate pana cand devin crocante. Apoi se scot si se

6 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g ficat de vitel
  • 1 gulie
  • 1 dovlecel
  • 1 cartof
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 1/2 radacina de telina
  • 1/2 tulpina de praz
  • 200 g ciuperci
  • 1/4 l sos de soia
  • sare de mare
  • ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Vitel cu fasole verde