autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficat inabusit cu rosii

Autor: Elena Panait (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena Panait (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
6 ficatei pui, 3-4 rosii mari, usturoi, foi de dafin, marar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 22 min

1 vot

Mod de preparare

Ficateii se oparesc in apa cu sare. Se scot, se pun in cratita cu ulei unde se tin maxim un minut, pe urma adaugam rosiile curatate de pielita si taiate f marunt, se adauga usturoiul, foile de dafin, sarea si putina apa. Le lasam la fiert, cu capac, 20 de minute.
La sfarsit se stinge aragazul si se adauga mararul f fin tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat inabusit cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Praz cu masline

Praz cu masline

Prazul curatat si spalat se taie rondele potrivite. Intr-o tigaie se adauga uleiul si apoi prazul.

8 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de vinete cu carne de curcan si costita

Musaca de vinete cu carne de curcan si costita

Se curata de coaja si se taie felii de 6-7 mm grosime vinetele, dovlecelul, morcovii si cartofii.

29 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

22 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciorba de peste