Se curata ficatul de vine si pielite, se presara cu piper. Se pun in cratita citeva cepe taiate fin, usturoi si cimbru, patrunjel, sare si grasime. Se asaza ficatul peste un gratar de lemn, astfel ca sa nu atinga sosul din cratita. Se toarna un pahar de vin si unul de zeama de oase, se acopera cratita si se da la cuptor, stropind din cind in cind.
Se asaza pe farfuria de servit (fierbinte), se scurge grasimea, se strecoara sosul peste ficat sau se serveste separat in sosiera
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii