autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Ficat picant de pui cu ciuperci

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2012

Ingrediente
•1 caserolă de ficat de pui, •500-1000 g de ciuperci champignons, •unt şi ulei pentru prăjit, •sos de soia, •sare, •piper, •ardei iute/pasta de ardei/boia iute, •frunze de pătrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

• Se spală rapid ciupercile să nu ia multă apă, fără să se cureţe. Se taie feliuţe şi se pun în tigaie, se pune capac, vor lăsa apă. După ce-şi lasă toată apa, se dă focul tare şi se fierb vreo 10-15 minute. Se scurg de apa lăsată, se adaugă o lingură de unt şi ulei şi se prăjesc puţin.
• Ficatul se taie în 2, se tamponează cu prosop de hârtie să nu fie ud. Se adaugă în tigaie, acoperindu-l cu ciupercile. Se supraveghează şi se mai întoarce. se face repede.
• Se adaugă sos de soia, ardei iute(am pus pastă de ardei iute), piper şi sare doar dacă mai e nevoie. Când vă place cât e de făcut, se opreşte focul şi se presară pătrunjel verde tocat.
• Se serveşte cu o salată sau murături. Cine doreşte, poate adăuga piure de cartofi, orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat picant de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu carnati si vinete

Friptura de porc cu carnati si vinete

Asezam toate ingredientele in tava,punem ulei,condimente,o cana de apa si...gata,punem tava in cuptor

0 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Vitel cu varza in vasul roman

Vitel cu varza in vasul roman

In primul rand dam carnea de vitel cu mustar dupa care o punem in vin cu condimente dorite(piper

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Dan65

    Dan65 (Chef de cuisine):

    Am incercat aceasta reteta.Este o reteta foarte gustoasa si simplu de facut.Eu in locul ciupercilor proaspete,am folosit ciuperci la conserva si nu am facuto picanta pentru ca sotia nu maninca picant.Am servito cu garnitura de piure de cartofi.Este excelenta.Ms. pentru reteta.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Dan65

    Dan65 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2013

    Foarte apetisanta.O sa o incerc.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2012

    Delicios!*****

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 26 martie 2012

    Hmm! Ce bun e!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • •1 caserolă de ficat de pui
  • •500-1000 g de ciuperci champignons
  • •unt şi ulei pentru prăjit
  • •sos de soia
  • •sare
  • •piper
  • •ardei iute/pasta de ardei/boia iute
  • •frunze de pătrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

90 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Dan65 (Chef de cuisine)

Foarte apetisanta.O sa o incerc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
TOBA