autor:

mariana scarlat

» » Mancaruri cu carne

Ficat prajit

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Ingrediente
1kg ficat de vaca, porc sau vitel, 3-4 linguri ulei, 2-3 linguri de faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala ficatul, se sterge bine cu un servet curat, se taie bucati de grosimea unui deget, se tavaleste prin faina, se scutura bine si se prajeste in ulei incins.

Ficatul nu se sareaza decat dupa ce a fost prajit, cu cateva clipe inainte de a fi servit.

Se serveste cu garnitura de legume asortate sau cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficat prajit cu ceapa

Ficat prajit cu ceapa

Se spala ficatul, se zvinta, se portioneaza cite doua bucati la portie, apoi se trece prin faina

4 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ficat prajit cu ciuperci champignon

Ficat prajit cu ciuperci champignon

Se spala bine cu un buretel aspru ciupercile sub jet de apa sau intr-un castronel cu apa, dupa care

20 voturi    15 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

    Bun,bun,bun...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Mie imi place si cu mamaliga si mujdei Foarte bun si cu piure

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

    Simplu si foarte bun.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1kg ficat de vaca
  • porc sau vitel
  • 3-4 linguri ulei
  • 2-3 linguri de faina

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Rulouri dietetice cu legume fierte si orez