autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ficat prajit cu ceapa

Autor: Diana Luparu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana Luparu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
1.5 kg ficat, 1 kg ceapa, 2.5 kg cartofi, 300 ml ulei, 150 g faina, 1 legatura verdeata, sare, piper, dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala ficatul, se zvinta, se portioneaza cite doua bucati la portie, apoi se trece prin faina si se inabusa in 1/2 din cantitatea de ulei, cu putina apa. Se condimenteaza. Ceapa se curata, se spala, se taie inele, se sareaza, se trece prin faina si se prajeste in uleiul infierbintat. Cartofii se curata, se spala si se taie felii apoi se fierb in apa cu sare, pregatindu-se natur. Se servesc bucatile de ficat in farfurie cu garnitura de cartofi natur, ceapa prajita si verdeata taiata marunt deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat prajit cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu vin

Pui cu vin

Pasul 1: Taiem pieptul de pui in bucatele sau in fasii Tocam cepa solzisori. Taiem fin usturoiul. Pasul

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Curcan impachetat in cartofi la cuptor

Curcan impachetat in cartofi la cuptor

Curatati si taiati in felii de 2-3 mm grosime cartofii si morcovul, taiati ardeii fasiute, tocati

8 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Cred ca este foarte bun!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    Arata super !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    Interesant!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      O bunatate.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Si-n ultima fotografie tot ficat este? Nu prea pare!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Cred ca imi place oricum.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

      Cred ca e foarte buna. Alexandra, prezinta si reteta ta. Noi vom incerca ambele si vom compara

    • Fara foto

      alexandra ungureanu , 06 martie 2009

      Dupa ce se vede in poza ai uitat sa pui bulionu, sunt sigura. Stiu eu o reteta mult mai buna ;).

    • Fara foto

      MIHAELA BADEA (Chef de cuisine) , 18 iulie 2008

      E bun, dar fara piper.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1.5 kg ficat
  • 1 kg ceapa
  • 2.5 kg cartofi
  • 300 ml ulei
  • 150 g faina
  • 1 legatura verdeata
  • sare
  • piper
  • dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Diana Luparu
Prajitura Delia

Prajitura Delia

Foile: Se freaca faina cu margarina, adaugam galbenusele, 200g zaharul pudra, bicarbonatul stins

6 voturi    3 comentarii
2h
Prajituri
Sos de hrean

Sos de hrean

Hreanul proaspat se rade pe razatorea cea mai fina;daca este prea iute , se pune pentru cateva minute(5)

13 voturi    4 comentarii
10 min
Sosuri
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Puiul curatat si portionat se condimenteaza cu piper sare si amestecul de plante. Se aseaza intr-o

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Orez chinezesc cu legume