Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
½ kg ficat, 100 g unt, 1 lingura faina, patrunjel verde, 1 lamiie, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Se sterge ficatul, se curata si se taie felii subtiri. Se dau feliile prin faina si se prajesc la foc viu in unt topit. Nu se tin prea mult pe foc deoarece ficatul se intareste. Se asaza feliile pe o farfurie. In sosul ficatului se stoarce zeama de la o jumatate de lamiie, apoi se strecoara si se toarna peste ficat. Se adauga sare si piper dupa gust si se garniseste cufelii de lamiie si patrunjel verde tocat. Ficatul se sareaza intotdeauna
dupa ce a fost fript, deoarece sarea il intareste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat prajit la tigaie" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate