Ficatul se spala,se taie pe jumatate si se umple cu untul frecat,painea inmuiata in lapte si zdrobita,oul,patrunjel tocat,piper si 2 cepe tocate si calite.Ficatul umplut se da prin faina si se pune intr-o cratita cu putin unt,felii de slanina,1 ceapa tocata,putin cimbru,vinul si o ceasca de apa.Se lasa la fiert 50 de minute,dupa care se scoate pe farfurie,se pune sare si piper si se toarna sosul deasupra.Se poate servi ca atare sau cu diverse garnituri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii