Se spala ficatul, se curata de pielite si se taie in felii foarte subtiri. Se acopera si se pune deoparte.
Se incinge untul intr-o tigaie cu fundul gros, se pune ceapa sa se caleasca. Se adauga vinul si se lasa sa fiarba la foc foarte mic, 15 minute. Se amesteca intruna si daca este nevoie se mai adauga apa, pentru ca ceapa sa nu se usuce. Se condimenteaza cu sare si piper. Se muta ceapa pe o farfurie si se tine la cald. Tigaia se sterge cu hartie absorbanta.
Se pune restul de unt sa se incinga pana devine maro deschis. Se prajesc bucatile de ficat vreme de un minut, la foc puternic. Se intorc o data pe partea cealalta.
Bucatile de ficat se pun pe ceapa prajita si se decoreaza cu patrunjel tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii