Se curata cartofii,se taie in patru.
intr un vas de yena termorezistent se pune ulei ,se aseaza cartofii ,se condimenteaza cu vegeta,piper,busuioc si cimbru.
Ceapa se taie pestisori si se pune peste cartofi.Ficateii se spala si se adauga peste cartofi si se condimenteaza si ei cu busuioc,piper si cimbru.
Se adauga apa pana la jumatatea vasului si se dau la cuptorul incalzit si se lasa sa se rumeneasca.
Cand sunt facuti cartofii se amesteca o lingura de sos de soia cu 3 linguri de pasta de rosii si cu usturoiul pisat si se adauga peste ficatei.
Se mai lasa la cuptor inca 10 minute sa se rumeneasca si se servesc alaturi de castraveti murati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii