Se pune ulei intr-o tigaie si se lasa sa se incinga un pic dupa care adaugam untul si il lasam sa se topeasca, se adauga ficateii si se lasa un pic sa se inabuseasca cu capacul pus, taiem ceapa marunt si o adaugam peste ficateii din tigaie, adaugam si ciupercile (eu le-am lasat intregi fiindca nu erau mari) si punem capacul la tigaie sa se inabuseasca. Spre sfarsit adaugam smantana si mararul tocat marunt si condimentam cu sare si piper dupa gust. Se mai lasa un pic pe foc si se amesteca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii