autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei cu Gulii umplute

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
4 gulii, 500-600 gr de ficatei de pui, 150 gr de orez, 150 gr de kaizer, 1-2 cepe, 150 gr de ciuperci, sare, boia, Pt design:castravate, morcov, portocale si porumb si salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

17 voturi

Mod de preparare

Guliile se spala si li se vor scoate miezul pentru a fi umplut cu amestecul rezultat din: ceapa care se taie in cubulete mici si se pune la calit alaturi de ciuperci, orezul se pune la fiert 15 minute, cand observam ca este aproape fiert, se scurge si se adauga peste ceapa si ciuperci, continundu-se operatiunea.
Se iau guliile si se umplu cu amestecul rezultat se va pune intr-o tava de Jena unsa cu unt in prealabil si se va da la cuptor, se veriifica din cand in cand, este gata cand guliilor li s-a inmuiat coaja.

Separat ficateii se spala se curata si se pun pe grill mare atentie sa nu se arda.

Se va aranja farfuria cu: salata verde, portocala, porumb, castravete, morcov toate proaspete, exact ca in imaginea alaturata.


Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu Gulii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Taiem dovleacul in cubulete mici. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei

2 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
conopida la cuptor

conopida la cuptor

conopida se curata ,se spala si se taie buchetele potrivite. se pune la fiert intr-un vas cu apa

5 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Nicoleta Mariana Sandulache

    Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    Va multumesc pentru comentariile frumoase. Cu mare drag,

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

    Arata tare bine si in mod sigur este si tare gustos...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • 4 gulii
  • 500-600 gr de ficatei de pui
  • 150 gr de orez
  • 150 gr de kaizer
  • 1-2 cepe
  • 150 gr de ciuperci
  • sare
  • boia
  • Pt design:castravate
  • morcov
  • portocale si porumb si salata verde

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)

Va multumesc pentru comentariile frumoase. Cu mare drag,

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Moussaka - musaca greceasca